Piston turnat KTM

Pentru motocicletele de tip enduro sau pentru alte modele, pistoanele ktm sunt un element esential care intra in componenta acestora.

Un kit de piston ktm contine mai multe componente, si anume pistonul, segmentii, bolti si sigurante. Specifiictile tehnice depinde de fiecare kit piston in parte, pentru ca sunt fabricate mai multe modele, cum este si firesc, pentru ca pe piata exista si mai multe tipuri de motociclete. Oricum, in momentul in care o persoana interesata doreste sa faca o comanda, trebuie sa urmareasca foarte atent specificatiile tehnice descrise pe site si sa comande in functie de acestea. Sunt trecute specificatii tehnice precum diametrul cilindrului, jocul termic, distanta de la bolt si pana la cap, dar si dimensiunile boltului pistonului. De asemennea, sunt trecute si cotele disponibile ale pistonului.

Preturile unor astfel de kituri de pistoane moto sunt diferite, fiind stabilite in functie de mai multi factori, printre care se numara vechimea produsului, dar si producatorul.

Piese de schimb ieftine si de calitate pot fi luate de pe unimotors.ro, chiar si piston KTM!

Ca sa comanzi pistoane ktm la cele mai bune preturi, poti intra pe unimotors.ro, o platforma online cu experienta si vechime in domeniul vanzarii pieselor pentru motociclete, compania fiind infiintata in anul 1996.

Daca intri si cumperi de pe unimotors poti beneficia si de promotii la kitul moto. De exemplu, poti comanda un kit moto si poti sa primesti gratuit un spray pentru lant. Acesta este doar un exemplu, deoarece apar mereu alte promotii!

Comanda produselor se face usor, trebuie numai sa folosesti motorul de cautare din magazinul virtual al siteului. daugi produsele dorite in cosul de cumparaturi, apoi apesi pe butonul finalizare comanda si urmezi cu precizie instructiunile.
Plata produselor comandate se efectueaza la livrarea sau la ridicarea coletului, in sistem ramburs. Trebuie sa stii insa ca plata poate sa fie efectuata si in avans, prin transfer bancar, in functie de dorintele fiecarui client in parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *