benzi-dublu-adezive-26

Benzile dublu adezive sunt folosite la prinderea si la fixarea obiectelor. Pot fi obiecte confectionate din materiale precum hartia, cartonul, plasticul, lemnul, metalul, sticla. Astfel de obiecte nu numai ca pot fi prinse cu un astfel de tip de banda, dar pot fi si agatate cu ajutorul acesteia. Aceste benzi au in componenta bureti adezivi.

Buretii dublu adezivi adera bine si in cazul suprafetelor neregulate, nu trebuie sa fie folositi doar pe un tip de suprafata neteda.

Burete dublu adeziv de la Dass Center, calitate extraordinara


Burete dublu adeziv poti gasi direct la producatori, cum este Dass Center.  Sunt benzi alcatuite dintr-un strat de adeziv pe ambele parti si sunt disponibile in role de diferite dimensiuni, debitate in functie de specificatiile dorite.

Este bine de stiut ca pentru masurarea performantelor unei benzi adezive exista cativa parametri definitorii. Este vorba despre rezistenta la desprindere, rezistenta la forfecare si gradul de aderenta initiala. Fiecare banda are o fisa tehnica, fisa care contine acesti parameti, dar care includ si alte date: precum rezstenta la aplicare, rezistenta la temperatura.

Potrivit Dass Center, benzile dublu adezive au la baza adezivi sensibili la presiune, cunoscuti si ca ASP. Acest tip de adeziv devine activ atunci cand este aplicat de suprafata careia este destinat. Astfel de adezivi se utlizeaza cu succes la etichete, stampile, dar si in cazul aplicatiilor tipografice, aplicatilor de montaj si in situatia echipamentelor electronice.

Este important de mentionat faptul ca adezivii sensibili la presiune nu se vor activa la caldura, solventi sau apa. De asemeena, ei nu formeaza o lipire chimica intre substraturi, spre deosebire de adezivii lichizi care au aceasta proprietate.

Burete dublu adeziv, grosimi diferite


benzi-dublu-adezive-3

Un burete dublu adeziv are grosimi diferite, grosimi care difera in functie de fiecare producator in parte. Inainte de a folosi un astfel de burete dublu adeziv, este important sa fie citite instructiunile de utilizare cu cea mai mare atentie si sa fie respectate specificatiile producatorului.

La ce se folosesc buretii adezivi? Pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, dar si pentru montat oglinzi sau display-uri diverse, pentru aplicarea de agatatori, suporti, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte. Buretele dublu adeziv adera bine pe suprafete neregulate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *