casca moto cool

Cand iti cumperi motocicleta pentru prima oara, cu siguranta nu iti trec prin minte ganduri legate de piese care se strica ori de accesorii moto de protectie de care ai nevoie.

Insa pe masura ce motocicleta se invecheste trebuie sa te gandesti si la acest aspect, pentru ca se poate intampla sa ai nevoie oricand de piese noi.

Accesorii moto de protectie, pe lista obligatorie

In primul rand dupa ce cumperi un motor, nu uita sa te asiguri ca ai echipamentul de protectie perfect, din cele mai bune materiale, astfel incat sa conduci in siguranta. Astfel, pachetul trebuie sa contina casti de protectie, jachete, manusi, cizme si pantaloni.

Daca ai echipament de protectie sigur si confortabil, esti mult mai protejat, dar salvezi si niste bani in plus, pentru ca nu trebuie sa faci des achizitii.

accesorii moto hona

Cum pe motor se circula cu viteze ametitoare, trebuie sa ai cel mai bun echipament de protectie. Pentru ca impactul in cazul unui accident de motor este unul foarte puternic si, de ce nu, chiar fatal!

Castile de protectie, printre accesoriile moto cele mai importante

Potrivit unui studiu publicat de Dietmar Otte, citat de rideapart.com, 45% din accidentele de motocicleta au un impact asupra zonei fetei. De aceea, castile de protectie sunt foarte importante. Tototdata, ele protejeaza de vantul care iti bate in fata. O casca integrala este una dintre cele mai bune alegeri, pentru ca este foarte buna si in caz de accidente, dar ofera protectie si contra vantului atunci cand circuli.

Castile, de obicei, au o durata de viata de cinci ani. Dupa aceasta perioada ele incep sa se degradeze, ceea ce are un impact asupra sigurantei. In astfel de conditii este ideal sa cumperi o casca noua. Alte accesorii moto importante sunt si manusile, ele trebuie sa fie foarte confortabile, astfel incat motociclistul sa aiba libertate de miscare, dar sa ii ofera si protectie. Cizmele special concepute pentru motociclisti ar trebui sa fie si ele nelipsite, pentru ca iti usureaza simtitor condusul, motocicleta este mai usor de stapanit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *