lentile contact anuale si alte tipuri

Vine o vreme cand orice persoana care nu isi mai doreste sa poarte ochelari se gandeste la o pereche de lentile de contact care sa ii corecteze problemele de vedere. Iar cum vrei ca lentilele sa fie unele de calitate, care sa tina mult, este normal sa te gandesti sa iti cumperi o pereche de lentile anuale. Dar ce stim despre acest tip?

Informatii diverse despre lentilele cu purtare anuala


Contact-Lenses

O pereche de lentile de contact anuale are avantajul de a fi mai durabila si mult mai rezistenta la depunerile proteice, ele trebuind inlocuite dupa un an de zile. De asemenea, sunt recomandate in special persoanelor care se confrunta cu astigmatism si care nu vor sa mai poarte ochelari sau care isi doresc sa incerce si altceva in afara ochelarilor de vedere clasici.

Lentilele cu purtare anuala te ajuta sa faci si economie la buget, pe termen lung, pentru ca nu trebuie sa fie schimbate la fel de des precum se intampla in cazul celorlalte tipuri.

Pro si contra


Nu numai punctele forte se remarca pentru aceste produse, pentru ca trebuie sa stie persoanele care isi doresc sa cumpere si sa poarte lentile de contact anuale ca sunt si dezavantaje in ceea ce le priveste. Mai exact, primul dezavantaj este legat de confortul pe cre ti-l dau, pentru ca aceste lentile nu sunt la fel de confortabile la purtare precum sunt cele cu purtare zilnica ori cele lunare.

Perioada de acomodare cu acest tip de lentile este una mai mare decat in cazul celorlalte modele, este un alt aspect important de care trebuie sa tina cont persoanele care si le doresc.

Acestea au, de asemenea, un risc mai ridicat de a se deplasa de pe centrul ochiului, spre deosebire de alte modele. Din aceasta cauza este mai probabil ca purtatorii acestor lentile de contact cu purtare anuala sa aiba probleme cu vederea incetosata. Calitatea este una buna, ele sunt de durata si au rezultate excelente in cele mai multe cazuri. Acest tip se poarta 10-12 ore pe zi si se indeparteaza din ochi seara, inainte de culcare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *