kit biela

Una dintre problemele cu care se pot confrunta motociclistii este cea cu biela. Daca se aud zgomote ciudate de la motor, atunci trebuie sa te gandesti ca ar putea fi de vina aceasta piesa.

In acest caz, daca motorul motocicletei face zgomote, cel mai bine este sa consulti cartea tehnica si sa incerci sa iti dai seama despre ce este vorba. Daca nu reusesti sa identifici astfel problema, atunci este mai bine sa mergi cu motocicleta la un service.

Daca exista probleme cu biela, atunci in cele mai multe dintre cazuri, aceasta trebuie sa fie inlocuita. Kitul de biela se gaseste pe internet, in magazinele online, pentru mai multe marci de motocicleta. Trebuie sa dai cautare dupa modelul de care ai tu nevoie, ca sa il gasesti si sa nu pierzi timpul.

Cartea tehnica a motocicletei este un instrument foarte util, caci te invata care este rolul fiecarei piese care intra in componenta sa, dar si cum trebuie sa schimbi componentele, atunci cand este cazul. De asemenea, din manualul tehnic afli si cand trebuie sa inlocuiesti, de exemplu, uleiul de motor.

Asadar, consultarea cartii tehnice nu te ajuta numai pentru a afla informatii despre kitul biela. Kitul biela poate sa fie gasit si in magazinele clasice, dar si la reprezentantele moto din tara noastra.

Zgomotele de la motocicleta mai pot proveni si de la alte piese, nu numai de la biela, insa singurul in masura sa iti spuna despre ce este vorba este numai un mecanic.

kit biela

Motociclistii stiu cat de important este ca motoarele lor sa fie in stare perfecta de functionare, mai ales ca unele modele sunt facute sa mearga cu viteze ametitoare. Iar daca este ceva ce nu functioneaza cum trebuie, pot avea loc accidente.

Pretul pentru kiturile de biela depinde de la producator la producator, insa costurile trec, in cele mai multe dintre cazuri, de pretul de 300-400 de lei, fiind componente importante pentru motociclete. Oricum, in general, preturile pieselor pentru motociclete sunt destul de scumpe, mai ales daca vorbim despre motoare de marca, precum este Harley Davidson. Pentru achizitionarea de kit biela de reparatie moto, puteti sa incercati Unimotors, un site care isi merita renumele pentru piesele originale puse la vanzare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *