Solutie ingrijire Solo Care

Lentilele de contact, in cazul in care nu sunt de unica folosinta, au nevoie de o buna ingrijire. Solutiile pentru ingrijirea lentilelor sunt destinate unei bune intretineri a acestor produse oftalmologice.

In cazul in care nu sunt ingrijite cum trebuie, lentilele de contact s-ar putea deteriora, ceea ce ar duce la impedimente resimtite de catre persoanele care poarta lentile de contact.

Solutiile de ingrijire sunt realizate din ingrediente diferite, de aceea exista si mai multe tipuri de astfel de lichide pe piata: solutii pentru lentile de contact moi, dar si solutii pentru lentile dure.

Solutiile de ingrijire a lentilelor tale sunt necesareSolutie ingrijire Solo Care

Ai nevoie de solutii pentru a mentine in forma lentilele de contact, în timp ce variantele dezinfectante elimina depozitele de proteine si impuritatile. Solutiile pentru ingrijirea lentilelor pot fi cumparate si online, recomandam optilen.ro, acolo unde exista o gama larga de astfel de produse, astfel incat persoanele care au nevoie de astfel de produse sa le poata alege pe cele optime!

Astfel, pe optilen.ro exista solutie de la Bausch & Lomb: ReNu MultiPlus (o solutie multifunctionala pentru toate tipurile de lentile de contact) si Biotrue(combina cele mai noi solutii inspirate din biologia ochiului, cu un sistem de dezinfectant dublu) si Alcon: AOSEPT PLUS HydraGlyde (pentru toate tipurile de lentile de contact din peroxid de hidrogen, cu un sistem triplu de curatare) si Opti Free (solutie dezinfectanta multifunctionala pentru toate tipurile de lentile de contact moi).solutii pentru ingrijire lentile RENU

Sfaturi utile:

– nu folosi lentilele de contact daca au termenul de valabilitate expirat

– utilizeaza-le intocmai cum spun instructiunile de folosire
– nu curata lentilele decat cu solutii speciale pentru ingrijirea lentilelor, in niciun caz cu apa
– inainte sa indepartezi lentilele de contact de pe suprafata irisului, dar si inainte sa le pui, ai grija sa te speli pe ochi
– daca vrei sa porti lentile de contact nu cumpara o astfel de pereche decat dupa ai cerut sfatul unui medic oftalmolog
– in cazul in care, dupa ce ai pus lentilele in ochi, simti o senzatie permanenta de disconfort sau daca se irita ochiul, scoate-le imediat si mergi la un consult oftalmologic


Recomandari utile si solutii pentru ingrijire lentile oferite de Optilen.ro, magazin online de produse oftalmologice de calitate europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *