carburator moto

Carburatorul face parte din seria pieselor importante care intra in alcatuirea unei motociclete. Un carburator care nu functioneaza cum trebuie este asociat cu aparitia mai multor probleme tehnice la motocicleta. Asadar, daca aceasta componenta da semne ca nu mai functioneaza in parametri normali, atunci trebuie sa fie reparata!

Carburatorul poate fi redresat cu ajutorul unui kit reparatie carburator, kit care poate fi gasit atat in magazinele online, dar si la producator. Nu este nevoie sa apelezi intodeauna la specialisti daca este nevoie sa cureti carburatorul sau daca este cazul unei altfel de reparatii, pentru ca poti face asta si singur.

Citesti cat mai mult despre cum se face asa si, in plus, poti gasi diferite tutoriale pe Internet, caci cu siguranta exista persoane care s-au confruntat cu astfel de probleme inaintea ta si care s-au gandit sa fie de ajutor. Trebuie sa ai si curaj sa te apuci singur de identificarea si solutionarea problemelor carburatorului. In caz ca nu esti pregatit pentru asta poti intotdeauna sa apelezi la un specialist de la un service!

Ca sa cureti eficient carburatorul trebuie ca acesta sa fie demontat, apoi sa scoti din el piesele din care este alcatuit ca sa le cureti, pas cu pas. De asemenea, pentru a-l regla trebuie sa fie verificate toate componentele acestuia.

Carburatorul este acea piesa care ajuta la alimentarea camerei de combustie a motorului, pentru ca acesta sa primeasca energia necesara de care are nevoie pentru a functiona.

Kiturile de reparatie a carburatorului

Unimotors.ro iti ofera o gama larga de kituri reparatie carburator, la preturi accesibile. Produsele pot fi vizualizate, poti citi detaliile, ca mai apoi sa fie comandate pe site. Kiturile de reparatie carburator pot fi pentru marci precum Yamaha, Honda, Suzuki si multe altele.

carburator moto

Pretul pentru un astfel de kit de distributie este situat undeva in jurul valorii de 70- 150 de lei, in functie de marca. Kitul contine toate elementele necesare pentru a putea fi efectuate reparatiile. Nu doar in acest caz poti apela la Unimotors, deoarece exista multe alte piese dar si accesorii moto care se defecteaza si necesita atentie. Daca nu stii exact ce are motocicleta ta, poti incerca la un service. Altfel, daca stii exact de ce ai nevoie si vrei sa o repari de unul singur, atunci poti incerca cu incredere magazinele online gen Unimotors!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *