21.6 C
București
AcasăLifestyleDe ce sa iti duci copilul sa invete la scoala Seva Edu?

De ce sa iti duci copilul sa invete la scoala Seva Edu?

SEVA este un proiect educational prin definitie dinamic, cu multa energie inspirat de copii, cu forta conferita de profesionalism, cu vitalitatea si robustetea necesare pentru a inspira si a se lasa inspirat de educatia bazata pe cercetare. Centrul de Educatie si Cercetare Romano-Finlandez SEVA functioneaza la Ploiesti din iulie 2019, preluand portofoliul si valorile Centrului Educational de Inspiratie Finlandeza Yuppy Koti, fondat in anul 2014.

Echipa SevaEdu realizeaza shimburi de bune practici cu profesori, gradinite, scoli si universitati de prestigiu din Finlanda, ceea ce ofera centrului o puternica amprenta de cercetare. SEVA EDU va da posibilitatea de a avea acces la ultimele materiale didactice si metode moderne de predare astfel incat nevoie copiilor, parintilor si profesorilor romani sa fie satisfacute.

Echipa proiectului SEVA este compusa doar din romani si straini foarte bine instruiti, care se bucura de o completa autonomie profesionala pentru a practica meseria pentru care au fost pregatiti. Pregatirea continua a profesorilor romani are ca scop sprijinirea in procesul de reflectie asupra practicilor si mentalitatii lor; acest fapt ii ajuta sa raspunda provocarilor venite din schimbarile survenite in societate.​

Datorita valorilor echipei SEVA, acestia au capatat incredere in ei insasi si, de asemenea, reusesc cu brio sa aibe cei mai pregatiti copii. Valorile ale grupului SEVA sunt:

 • Corectitudine fata de sine si fata de ceilalti.
 • Punctualitate si seriozitate in pregatirea atelierelor, in realizarea evaluarilor periodice, in propria dezvoltare si in asumarea celor promise.
 • Buna organizare a mediului de lucru.
 • Varietate lingvistica si dezvoltarea mediului international de invatare.
 • Deschidere, buna comunicare si mentinerea unui mediu placut de lucrusi de invatare.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, coordonatoarea echipei de profesori si cea care supervizeaza proiectele eucationale in desfasurare detine certificarea “CLASS”. Alexandra Anton sustine anual recertificarea CLASS care o califica sa pregateasca echipe de profesori in invatamantul prescolar si sa se asigure permanent de o calitate crescuta a interactiunii dintre profesorii SEVA si copii.

Prin urmare, alegand SevaEdu copilul dumneavoastra si dvs. totodata, veti avea parte de cele mai moderne metode de invatare. Conform echipei Seva, acestia urmeaza 6 idei fundamentale:

 • Fiecare copil este unic, este diferit si valoros pentru ceea ce este.
 • In comunitatea SEVA ii tratam pe oameni asa cum am vrea sa fim noi tratati.
 • Copiii au dreptul la libera exprimare si la a fi intelesi in felul in care reusesc sa comunice.
 • Scopul educatiei timpurii este de a promova in randul copiilor principiile unei vieti sanatoase.
 • Copiii sunt in mod natural curiosi si dornici sa invete.
 • Joaca este o conditie necesara a invatarii.

SevaEdu va ofera mai multe programe scolare din care puteti alege, astfel incat, copilul dvs. sa poate fi pe cat de bine pregatit posibil.

Ultimele articole

Explorați mai mult