3.8 C
București
AcasăCadouriItalia nedescoperită – cele 5 locuri uitate de lume

Italia nedescoperită – cele 5 locuri uitate de lume

Italia este fără îndoială în topul preferințelor turiștilor fie că vorbim despre un city break rapid sau despre o vacanță lungă, foarte amănunțit gândită.

Există câteva orașe și zone din Italia care se bucură de o popularitate mai mare și altele care sunt extrem de puțin cunoscute și căutate. Acum când orice transport de persoane din Italia în România este pus la încercare, e necesar să ne îndreptăm atenția și către zonele mai puțin exploatate pentru a ne putea bucura de experiențe cu adevărat unice.

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de transport de persoane din Italia spre România, Romfour are cele mai potrivite soluții. Agentia va pune la dispoziție curse din Italia în România cu Romfour periodic, la cele mai convenabile prețuri.

Putem să alegem destinații mai puțin cunoscute, pe care să le descoperim pentru că Italia e încă o comoară la acest capitol.

1.Regiunea Veneto

În largul Lagunei Venetiene găsim unul dintre cele mai turistice orașe, Veneția, care este vizitat în fiecare an de milioane de curioși. Dar această regiune înseamnă mult mai mult decât Veneția. Aici putem găsi foarte multe decoruri, dintre cele mai diferite: plajele de lungi de nisip alternează cu resorturi turistice cunoscute.

2. Regiunea Apulia

Se găsește pe malul mării Adriatice și e o zonă perfectă pentru cei care-și doresc multă liniște și relaxare. Cu ajutorul unui transport de persoane Italia – România poți ajunge în acest loc de poveste. În plus, chiar acolo te poți bucura de două dintre comorile UNESCO: Castelul del Monte și căsuțele trulli din micul sat Alberobello.

3. Regiunea Emilia – Romagna

Chiar dacă aceasta este una dintre cele mai mici regiuni ale Italiei, ea este și cea mai potrivită pentru cei care sunt pasionați de gastronomie, mai ales că se pot bucura de bunătățile din Bologna și Parma, 2 orașe importante care au dat și nume pentru 2 dintre cele mai apreciate feluri de mâncare.

Apoi după ce vă delectați cu toate deliciile puteți vizita și muzeul Ferrari pentru cele mai neobișnuite modele de mașini.

4. Regiunea Umbria

Și pentru această zonă vă punem la dispoziție curse din Italia în România cu Romfour. Pentru început puteți vizita satele toscane care sunt foarte populare pe bună dreptate pentru experiența pe care o oferă. Apoi puteți să vă îndreptați atenția spre regiunea de est, Umbria, dacă simțiți nevoia de și mai multă relaxare.

5. Regiunea Piedmont

După ce vă bucurați de tot ce oferă Milano, puteți să vă relaxați în satele medievale care au făcut atât de cunoscută regiunea Piedmont. În ambele locuri se poate ajunge cu un transport de persoane Italia România. Este o zonă perfectă și pentru iubitorii de vinuri care se pot bucura de crame subterane.

Romfour are curse din Italia în România și bineînțeles în sens invers pentru a vă putea ajuta să vă bucurați în ambele țări, dar și pe traseu de peisaje și de locuri deosebite.

Tot ce trebuie să faceți este să contactați agentia pentru orice detalii pentru ca vacanța voastră să fie una completă și perfectă. În plus, nu trebuie să uitați că exista și alte servicii de care puteți beneficia la Romfour, cum ar fi cel de coletărie.

Ultimele articole

Explorați mai mult