21.6 C
București
AcasăFashionLocul de unde poți să îți comanzi cizme bune iarna asta

Locul de unde poți să îți comanzi cizme bune iarna asta

Când vine frigul, încălțămintea cea mai potrivită pentru orice femeie este reprezentată de o pereche de cizme frumoase realizate din piele naturală.

Un site bun cu încălțăminte din piele naturală: Pantofiplus.ro

Exista multe modele de cizme piele în magazinele online, dar cel mai bine este să îți comanzi o pereche pe măsură de la pantofiplus.ro.

Aici, în afară de faptul că vei găsi o varietate extrem de mare de modele, vei putea chiar să îți proiectezi singură cizmele visate.

Cizmele se pot comanda în orice culoare sau combinație de culori și din orice tip de piele, respectiv: piele box, piele întoarsă sau piele lăcuită.

Pe pagina fiecărui model standard de cizme vei găsi la final 210 mostre de piele naturală, dintre care poți alege inclusiv unele cu model floral sau chiar graffiti. 

Prețul de comercializare al unei perechi de cizme este unul extrem de accesibil, iar transportul este și el convenabil, de doar 10 lei pentru București și 17 lei pentru provincie. Mai mult decât atât, dacă vei comanda mai multe perechi de încălțăminte, transportul este gratuit.

Pantofiplus.ro – locul unde vei comanda doar încălțăminte care ți se potrivește

Pozele de pe site-ul Pantofiplus.ro sunt extrem de bine realizate și pot ca să îți dea imaginea corectă a produselor respective.

Mai mult decât atât, aici vei găsi și un ghid cu ajutorul căruia vei afla rapid ce mărime reală ai la picior.

O să afli de acolo faptul că e suficient să te descalți și să pui piciorul pe o coală albă de hârtie, să marchezi câte o linie în dreptul vârfului degetului mare și în dreptul călcâiului la ambele picioare și apoi, folosind tabelul, să vezi care este mărimea ta corectă la încălțăminte.

În acest fel nu vei mai avea ghinionul de a alege o pereche de cizme care să nu ți se potrivească.

Pe site-ul pantofiplus.ro găsești în afară de cizme și botine, pantofi eleganți, sandale cu toc și pantofi cu platformă, inclusiv încălțăminte cu platformă ortopedică, casual, perfectă pentru 2020. 

Iar ca să fii pe deplin mulțumită, aici există și o secțiune specială cu genți și plicuri moderne, realizate din piele naturală, extrem de frumoase și la prețuri mult mai bune decât în alte magazine. Indiferent de bugetul de care dispui, poți alege piese extrem de calitative.

Vei putea să te orientezi spre gențile care îți plac cel mai mult. Ele sunt realizate la fel ca și încălțămintea din piele box, piele întoarsă, piele lăcuită în culoarea sau combinația de culori dorită. 

Ce modele de cizme se poartă în iarna aceasta?

În această iarnă, cizmele scurte sunt foarte populare, iar culorile vor varia foarte mult, deși cele preferate de românce vor rămâne în continuare acelea de culoare neagră, maro sau caramel. Motivul pentru care ele sunt atât de dorite este faptul că merg perfect atât la pantaloni, cât și la fuste sau rochii. Fiind extrem de versatile, poți să adaugi cu ajutorul lor un plus de originalitate oricărei ținute. 

Nu sunt de ignorat nici perechile de cizme foarte lungi destinate în special femeilor mai înalte, filiforme. Ele sunt realizate într-o multitudine de variante, în culori, cu înălțimi și forme de tocuri diferite.

Indiferent de modelele de cizme pe care le preferi, acestea ar trebui să facă obligatoriu parte din dulapul tău de încălțăminte. Asta chiar dacă stai într-un oraș mare, unde nu este prea frig. Întotdeauna vor exista zile cețoase sau ploioase, în care ele vor putea să fie purtate.

În 2020, modelele din piele naturală care imită pielea de șarpe, pielea mată sau cu o patină metalică, vor fi la mare căutare. 

În ciuda tendințelor modei, modelele clasice de cizme din piele cu siguranță nu pot fi numite plictisitoare.

Cu toate acestea, cele cu motive florale care amintesc de primăvara ce va urma nu pot să fie ignorate, ele aduc o notă de veselie, de optimism purtătoarei, de aceea chiar merită să îți comanzi și o asemenea pereche de cizme senzaționale de la Pantofiplus.ro pe care le poți purta cu o ținută uni simplă, pentru a le pune mai bine în valoare frumusețea.

Ultimele articole

Explorați mai mult