Casa & Gradina

Serviciile unei firme de curăţenie vs. serviciile unei persoane fizice. Care sunt mai avantajoase?

Curăţenia da o stare de bine oricui, indiferent că este făcută acasă sau la birou, asigura productivitate, fericire şi mai presus de toate, sănătate. pentru cei care nu mai au timp să îşi rezolve această atribuţie casnică sau pentru reprezentanţii companiilor care preferă să apeleze la o firmă de curăţenie, aceasta este varianta potrivită.

Persoanele fizice care îşi oferă serviciile de curăţenie în acest sens reprezintă o opţiune de moment pentru cei care preferă să angajeze pe baza unor recomandări pe cineva în care să aibă suficientă încredere să lase casă şi toate bunurile din ea la vedere  pentru curăţenie. Totuşi, persoanele fizice care îşi oferă aceste servicii nu sunt întotdeauna pregătite cu produsele profesionale şi echipamentele specializate de curăţenie şi “surprizele” neplăcute pot apărea la tot pasul.

Echipamentele şi produsele de curăţenie folosite de o firmă de curăţenie vs. o persoană fizică

Pentru a face curăţenie ca la carte, sunt necesare echipamentele şi produsele profesionale moderne care sunt special concepute să facă faţă oricărei situaţii, oricărei pete încăpăţânate, iar acestea sunt cu siguranţă deţinute de o firmă specializată. Persoana fizică angajată pentru curăţenie va veni cu cel mult câteva produse într-un rucsac, cerând familiei sau angajatorului echipamentele pe care le va folosi, precum aspirator şi alte dispozitive de curăţenie.

În timp ce reprezentanţii firmei de curăţenie vin la domiciliul sau la firma solicitantului cu maşină plină de echipamente şi de produse profesionale, persoană fizică angajată pentru curăţenie nu are acest avantaj. Soluţiile de curăţare şi de igienizare normale, care se găsesc în magazine, nu sunt profesionale şi nu întotdeauna sunt concentrate şi îşi fac treaba în mod corespunzător.

Experienţa firmei de curăţenie vs. experienţa persoanei fizice

Experienţa personalului firmei de curăţenie cu siguranţă va fi mult mai impresionantă decât experiența persoanei fizice angajată în acest sens. În timp ce reprezentanții firmei de curăţenie se duc zilnic la muncă şi îşi îndeplinesc aceste atribuţii, persoanele fizice angajate pentru curăţenie poate fac acest lucru suplimentar, pentru un ban în plus, având un alt job. Totodată, în timp ce reprezentanţii firmei de curăţenie nu necesită supraveghere, de multe ori este necesară o urmărire personală a persoanei fizice angajate pentru curăţenie, din motive de securitate personală.

Nu în ultimul rând, în cazul companiilor, antreprenorii care doresc ca birourile lor să arate impecabil nu vor angaja o persoană fizică fără experienţă pentru a face curăţenie, ci vor apela la o firmă specializată în acest sens.

Garanţia lucrului bine făcut / factura oferit de firma de curăţenie vs. de persoană fizică

Fără doar şi poate, un alt criteriu important de diferenţiere între firmele de curăţenie şi persoanele fizice angajate în acest sens este reprezentat de garanţia oferită pentru serviciile de curăţenie, de factură pe care o pot solicita clienţii. Companiile de curăţenie pot asigura factura la serviciile oferite, la un preţ cât se poate de convenabil, care va determina clienţii să continue contractul cu servicii de curăţenie şi inretinere periodica.

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!