21.8 C
București
AcasăCumparaturi OnlineTu știi cum să combini pantalonii cu sacourile pentru bărbați?

Tu știi cum să combini pantalonii cu sacourile pentru bărbați?

Perechile de pantaloni barbati  și un sacou sunt o combinație care poate fi utilizată atât în ​​ținute casual elegante, cât și smart și, prin urmare, semi-formale. Este o combinație masculină atemporală care nu va ieși niciodată din modă și fiecare bărbat poate arăta perfect în ea. 

Care este diferența dintre un sacou + pantaloni și un costum clasic? În primul rând, faptul că poți combina diferite culori, texturi ale țesăturilor și modele. În acest caz, partea de jos și partea de sus a ținutei pot diferi una de cealaltă, astfel încât sacoul și pantalonii pot avea o culoare complet diferită. Astfel de conexiuni se numesc seturi coordonate. Există mai multe tipuri de bază ale acestor kituri, în funcție de situația în care urmează să fie utilizate.

Ce alegi în loc de pantaloni de costum?

Ce pantaloni ar trebui să se potrivească cu diferite modele de sacouri barbati în loc de pantalonii de costum? Pantalonii chino pentru bărbați sunt primii care îți vin în minte , adică pantalonii clasici din stofă cu două buzunare înclinate pe lateral și două pe spate. Aceștia pot fi găsiți în absolut toate culorile în aceste zile. Cel mai adesea, sunt realizate din material ușor și moale, datorită căruia se potrivesc bine și sunt mult mai confortabili decât pantalonii de costum.

În plus față de chino, blugii clasici vor merge bine și cu sacoul. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că trebuie să fie cât mai simpli. Aceștia ar trebui să fie de preferință bleumarin, negri sau albastru deschis. Cele mai bune sunt însă cele din modelul drept, cu picioare drepte, clasice. De asemenea, poți alege pantaloni din denim slim fit, ușor conici.

Cum se combină culorile pantalonilor și sacourilor?

Combinarea culorilor în moda masculină pare întotdeauna cea mai dificilă sarcină pentru bărbați. Și nu trebuie să fie așa. Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante sfaturi despre cum să asortezi culoarea unei jachete și pantaloni, astfel încât să fie întotdeauna combinații sigure și elegante. Există o mulțime de sacouri pentru bărbați pe piață, încât fiecare bărbat va găsi ceva pentru el.

Sacoul negru este una dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte pentru bărbați. Merită să îl ai în garderoba ta, deoarece se poate potrivi în multe situații formale și de zi cu zi. Iar pantalonii se pot alege foarte ușor. Un sacou negru se va potrivi pantalonilor chino de orice culoare, dar cea mai sigură combinație va fi în nuanțe de gri și maro. 

De asemenea, merită să îți amintești că este mai bine să renunți la pantalonii chino bleumarin închis, în schimb este mai bine să alegi blugi netezi, bleumarin. Iarna, poți purta pantaloni de lână mai groși, de exemplu bej sau maro, cu sacoul negru.

Concentrează-te asupra modului în care te simți legat de această combinație. Poartă și combină articole vestimentare pe care te bucuri să le porți și separat. Acordă atenție materialului și modelelor. 

În cazul în care sacoul are carouri sau alte modele, pantalonii ar trebui să fie simpli. Acest principiu funcționează și invers, poți purta pantaloni cu modele și mai extravaganți, cu o jachetă simplă. Ai o pereche preferată de blugi? Combină-i cu un sacou de costum și verifică ce simți într-un set atât de coordonat. 

Ultimele articole

Explorați mai mult