4.3 C
București
AcasăCumparaturi Online5 situatii in care sa apelezi la o peruca

5 situatii in care sa apelezi la o peruca

O peruca te poate salva in mai multe situatii mai mult sau mai putin obisnuite. Consider ca o peruca iti poate oferi numeroase beneficii atunci cand alegi o peruca si cand te orientezi catre cea potrivita. Desi pe piata exista o gama foarte variata de peruci, cred ca este foarte important sa stii ca la NEER gasesti peruci accesibile, la preturi pentru toate buzunarele, prin intermediul carora poti incerca diferite modele, pentru a afla care este cel care ti se potriveste cel mai bine. Iata si cele 5 situatii in care o peruca se poate transforma in cel mai bun accesoriu.

5 situatii in care sa apelezi la o peruca

1. Inainte de a te vopsi

Toata aceasta perioada ne face mintea sa lucreze si mai mult. Iar una dintre dorintele cele mai arzatoare este cea de nou, de schimbare si de ce nu, de a ne schimba culoare parului. Insa, in ciuda faptului ca pe piata exista o sumedenie de culori pentru par, permanente si semipermanente, mai naturale si mai jucause, nu intotdeauna alegerea unei culori va avea 100% succes. Astfel, in loc sa-ti supui parul la deteriorare sau la o culoare pe care nu stii daca ti se va potrivi, poti apela la una dintre aceste peruci par natural nedetectabile.

2. Dupa colorare

Daca te-ai vopsit si rezultatul nu este intocmai ceea ce te asteptai sau starea de sanatate a parului tau nu e intocmai cea optima, nu e recomandat sa incerci alte experimente in aceeasi perioada. Este bine sa eviti decolorarea in repetate randuri sau poate speri ca unele tratamente iti pot salva parul, fara a fi nevoie sa apelezi insistent la foarfec. Iar pentru a nu lasa rezultatul dezastruos in vazul lumii, poti apela la o peruca adecvata trasaturilor tale, care nu va lasa intregul esec la vedere.

3. Inainte sa te tunzi

Daca nu esti decisa asupra unei schimbari si daca te te-ar atrage gandul sa-ti tunzi parul, o peruca iti poate oferi o viziune anticipata a rezultatului pe care-l vei obtine dupa acest pas si te poate determina sa faci aceasta schimbare sau sa nu.

4. Pentru intretinerea parului

Poti apela la o peruca pentru a nu fi nevoita sa-ti prelucrezi parul in repetate randuri si pentru a avea o coafura impecabila, zi de zi. Poti opta pentru o peruca care are lungimea si culoarea potrivita cu cea a parului tau, astfel incat rezultatul sa fie insesizabil.

5. Caderea parului

Daca te confrunti cu caderea parului sau iei parte la o serie de tratamente/afectiuni care favorizeaza acest aspect, peruca este cunoscuta drept solutia salvatoare. Peruca iti poate creste stima de sine si sa te ajute sa te simti mai frumoasa ca niciodata.

Ultimele articole

Explorați mai mult