30.7 C
București
AcasăCasa & GradinaAccesorii care pot sa defineasca stilul locuintei tale

Accesorii care pot sa defineasca stilul locuintei tale

Din ce in ce mai multi oameni pun accent nu numai pe felul in care este amenajata locuinta, ci si pe felul in care este decorata si accesorizata. O casa primitoare este o casa de aspectul careia oamenii s-au ingrijit, incercand sa dea o nota personala fiecarei incaperi. Din locuintele moderne nu pot lipsi ceasurile de perete de la Nago, care se comanda direct de pe site si sunt primite la domiciliu in cel mai scurt timp posibil.

Cum schimba ceasurile de perete de la Nago aspectul incaperii

Ceasurile de perete nu s-au demodat si nu se vor demoda niciodata. Oamenii trebuie sa fie mereu la curent cu ora exacta, iar acest lucru nu inseamna sa stea cu ochii lipiti de telefon sau de ecranul ceasului de mana, pentru a sti cand trebuie sa plece de acasa.

Ceasurile de perete, pe langa faptul ca sunt foarte utile, sunt si o alegere estetica pentru infrumusetarea fiecarei camere in parte. Un ceas de perete este, de fapt, cea mai buna, comoda si estetica masura a trecerii timpului. Din considerente estetice, clientii aleg ceasurile de perete inedite de pe site-ul Nago. Acestea infatiseaza modele de bicicleta, modele antichizate, au rama de plastic sau de lemn in diferite forme si pot fi simple sau in culori foarte puternice.

Ce nu stiai despre ceasurile de perete

Ceasurile de perete reprezinta aparate de masurare a timpului, folosite inca din antichitate. La inceput erau cadranele solare, apoi au aparut ceasurile propriu-zise, cu diferite mecanisme. Ceasurile de perete sunt foarte utile atat in bucatarie si living, cat si in dormitor sau pe hol. Unii oameni chiar aleg sa isi monteze un ceas de perete in fiecare camera, inclusiv in camera copilului, pentru a fi siguri ca nimeni nu intarzie nicaieri. Ceasurile de perete au reprezentat, pentru multa vreme, un cadou perfect de nunta sau cu diferite alte ocazii, precum aniversari sau zile onomastice.

Ceasul de perete – o alegere chic pentru infrumusetarea oricarei incaperi

Ceasurile de perete sunt mereu bine-venite in orice casa, pentru ca sunt cochete, de bun gust, iar majoritatea modelelor definesc personalitatea membrilor familiei si intregesc stilul de amenajare al unei incaperi. Ceasurile de perete sunt nelipsite si apreciate in orice locuinta, dar si in institutii publice.

Alegerea trebuie sa fie practica, guvernata de regulile bunului gust, iar intrebarile de la care trebuie sa plece cei care opteaza pentru un astfel de obiect este rolul pe care urmeaza sa il aiba in locuinta, cum va arata in camera in care va fi asezat si ce caracteristici trebuie sa aiba.

Ceasurile de perete pot fi mecanice, quartz si digitale. O alegere pretentioasa cu un aer vintage se va dovedi ceasul mecanic cu pendul, care acum poate fi gasit in putine locuinte. Ceasurile ieftine si usor de intretinut sunt cele quartz, in vreme ce ceasurile electronice sunt foarte potrivite pentru camera copiilor.

In decizia de alegere a ceasului de perete este foarte important si cadranul, stilul decorativ si functiile suplimentare ale acestuia, existand modele sofisticate care chiar permit controlul de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi speciale.

Ultimele articole

Explorați mai mult