23.1 C
București
AcasăLifestyleAgende unice pentru proiectele tale de anul viitor

Agende unice pentru proiectele tale de anul viitor

Noua colecție 2020 de agende personalizate de la Absolut Office este extrem de atractivă, indiferent că vorbim de agenda Domino, agenda Basic datată cu coperți din imitație de piele, agenda Lux, agenda Premier sau agenda Avantaj săptămânală. Lista ar putea continua și cu alte modele speciale de asemenea obiecte de birotică, pe nedrept ignorate în ultima vreme.

Foarte interesantă este și agenda Prestige săptămânală 2020, ce se poate personaliza senzațional prin timbru sec, folio, gravură laser, print UV sau inserție de pagini. 

Personalizări atent realizate, pentru agende ce ies din banalitate!

Personalizarea prin timbru sec a unei agende este o operațiune care se realizează cu ajutorul unei ștanțe. Forma grafică dorită se imprimă cu ajutorul ei în adâncimea materialului. Modelul va avea un colorit mai închis decât nuanța materialului inițial.

Dacă vei comanda acest tip de agendă personalizată de la Absolut Office, o să ai șansa inclusiv ca aceeași culoare ca și fundalul să fie vizibilă, ceea ce produce un efect deosebit, mai ales că nu există riscul de a se șterge în timp.

Trebuie să știi că sunt foarte moderne aceste imprimeuri în relief, timbru sec, care dau o notă deosebită de distincție, de eleganță. Deci sunt o bună alegere dacă vrei niște agende cu totul speciale pe care să le folosești în 2020 tu și angajații tăi.

Timbrul sec reprezintă singura metodă prin care imprimeurile au efect în relief și au capacitatea specială de a evidenția logo-ul sau un mesajul promoțional ori, de ce nu, unul motivațional.

Personalizarea folio este o altă metodă de personalizare a unei agende fizice, obiect de birotică aparent banal.  Acest proces se realizează la temperaturi mari, prin exercitarea unei presiuni de contact între folie, suport și platanul încălzit pe care este matrița. Procedeul se folosește dacă se dorește scoaterea în evidență a unui anumit element distinctiv. Folia care se aplică la Absolut Office poate să fie argintie sau aurie și este ideală atunci când agendele urmează să poarte o siglă prelucrată pe calculator.

Pentru persoanele creative, o personalizare a agendei prin care anumite elemente de pe copertă sunt policrome reprezintă cea mai bună variantă.

Personalizarea prin gravură laser a unei agende se aseamănă la fel cu modul în care se realizează tipărirea la imprimanta cu jet de cerneală. Un fascicul de lumină ia contact cu materialul coperții agendei. Mai exact, o rază laser focalizată se deplasează urmând un model realizat de un software specializat instalat pe computer și astfel avem ca efect vaporizarea unui strat superficial al respectivului material. 

Prețuri foarte avantajoase, pentru agende arătoase!

Prețurile de personalizare a agendelor 2020 la Absolut Office sunt excelente, așa încât este o decizie bună ca să comanzi numărul de agende personalizate pe care îl vrei de pe site-ul firmei amintite, comanda minimă fiind de regulă cinci bucăți per culoare.

Nu trebuie uitat că livrarea produselor de papetărie din catalogul Absolut Office se face gratuit în București și Ilfov pentru comenzi de minim 100 lei inclusiv în maxim 12 – 24 de ore, iar în provincie în maxim 24 – 48 de ore.

În provincie comenzile se distribuie gratuit în cele peste 5.000 de localități din aria de acoperire Nemo Expres, dacă valoarea comenzii depășește 300 lei și nu conține hârtie.

Agende inspiraționale pentru proiecte motivaționale

De la Absolut Office pot comanda agende personalizate chiar și persoanele ce nu le folosesc pentru activitatea profesională.

Au nevoie de asemenea agende și aceia care realizează că viața nu se rezumă doar la job, mai ales dacă sunt oameni creativi cărora o mulțime de idei le zboară prin cap, idei pe care trebuie să și le noteze rapid pentru ca ele să nu se piardă în van și să poată să fie valorificate ulterior.

Cele mai bune pentru acești utilizatori sunt agendele personalizate nedatate, deoarece pe paginile lor chiar posesorul scrie ziua și luna în care va nota ceva. 

Ele sunt foarte utile pentru persoanele care trebuie să înceapă un proiect la jumătatea anului și nu au nevoie neapărat de o agendă datată. Spre exemplu, un astfel de agendă personalizată poate fi folosită pentru activitate școlară, pentru scrierea unui plan pentru o carte, dar și pentru stabilirea un plan de slăbit, pentru un proiect de călătorie etc.

De multe ori e nevoie de mai mult de o agendă, deci comandă cinci (numărul transformării!), pentru că sigur nu vor rămâne necompletate în anul ce urmează.

Tu ce model de agende personalizate vrei să îți comanzi pentru însemnările din 2020 de la Absolut Office?

Ultimele articole

Explorați mai mult