32.8 C
București
AcasăLifestyleDinți albi, strălucitori, obținuți printr-o metodă ușor de aplicat acasă

Dinți albi, strălucitori, obținuți printr-o metodă ușor de aplicat acasă

Benzile pentru albirea dinților Crest de la Coolsmile.ro sunt din ce în ce mai folosite de către români, deoarece reprezintă o metodă simplă și relativ ieftină de a avea zâmbetul de Hollywood dorit.

Produse pentru a avea din nou un zâmbet seducător!

Este foarte bine că există acum și această oportunitate la îndemâna oricui, mai ales că nu este foarte ieftin să apelezi de fiecare dată la un medic stomatolog pentru tratamente de albire.

Mai mult decât atât, în cabinetul stomatologic se folosesc produse medicale cu o concentrație mult mai puternică decât cea existentă în ingredientele din gama Crest ce se întrebuințează acasă.

Benzile pentru albit dinții sunt deja celebre în multe țări ale lumii, deși dentiștii nu sunt foarte încântați de faptul că ele se pot cumpăra acum din farmacii, supermarketuri, fără probleme.  

Acest lucru se întâmplă deoarece, trebuie să recunoaștem, o albire profesionistă la un cabinet dentar costă destul de mult pentru buzunarul celor mai mulți. Și asta în condițiile în care specialistul care execută procedeul nu muncește chiar foarte mult.

Unde mai pui și faptul că pentru a se executa o albire cu metode agresive la un cabinet e nevoie ca persoană să aibă o dantură foarte sănătoasă. La fel și gingiile.

Ce e drept, chiar dacă folosim produse de albit dinții Crest pentru acasă, tot e nevoie de dinți sănătoși, nu cariați, nici de afecțiuni gingivale.

Nu putem să minimalizăm importanța unui control de specialitate executat periodic la 6 luni distanță, nici detartrajele, dar pentru întreținere a utiliza benzi speciale de albit acasă este un lucru foarte înțelept pentru acele persoane care nu vor/nu pot ca să cheltuiască foarte mult.

Mai trebuie menționat faptul că și dacă luăm cazul efectuării unei albiri la domiciliu, nu este indicat acest procedeu în cazul minorilor, femeilor gravide sau care alăptează ori al persoanelor care fac chimioterapie. 

Medicii stomatologi interzic folosirea acestei substanțe la copii și adolescenți, pe dinții care stau să cadă, în caz de uzură sau abraziune a dinților sau dacă există o hipersensibilitate a danturii și a gingiilor.

Concluzia? Vrei un zâmbet seducător? Atunci ai nevoie de o sănătate perfectă a danturii.

Produsele de albit dinții Crest 3D White au efect?

Benzile de albit Crest pe bază de peroxid de hidrogen sunt renumite peste tot în lume datorită eficacității lor deosebite.

Conținutul în peroxid este atent dozat, așa încât, dacă se respectă strict instrucțiunile de folosire ale produselor Crest nu există pericole.

Se cunoaște că principalul avertisment dat de către medicii stomatologi se referă la concentrația mare de peroxid și utilizarea prea frecventă a produsului, în condițiile în care peroxidul de hidrogen are o puternică putere de oxidare și decolorează suprafața colorată asupra căruia acționează (în speță, suprafața dentară)

Trebuie totuși menționat că produsele de genul benzilor pentru albitul dinților, deși eficiente, nu au același rezultat la toată lumea.

Acest lucru se întâmplă pe de o parte din cauza gradului de colorare diferit al dinților, din pricina cauzelor concrete ce au provocat respectiva îngălbenire a danturii și pe de altă parte a modului în care sunt respectate indicațiile producătorilor. 

Cel mai bine este ca să întrebăm stomatologul atunci când mergem la controlul periodic dacă avem voie să folosim aceste benzi pentru acasă pentru a nu avea surprize neplăcute după aceea și a ne provoca singuri anumite probleme pe natură dentară foarte grave care vor necesita tratamente îndelungate și de multe ori și foarte dureroase, nu doar costisitoare. 

Oricum, dacă sunt folosite corect de persoanele ce se pot bucura de beneficiile lor, produsele din gama Crest sunt uimitoare, deci chiar merită să le ai în trusa ta de frumusețe!

Ultimele articole

Explorați mai mult