4.2 C
București
AcasăLifestyleDormitoarele frumoase pot fi si practice? Descopera raspunsul!

Dormitoarele frumoase pot fi si practice? Descopera raspunsul!

Raspunsul il reprezinta mobila de la ACAJU, insa in ceea ce priveste lumea designului interior nu e suficient un simplu raspuns. Tocmai de aceea vom porni intr-o calatorie axata pe acele dormitoare frumoase si practice pe care le vezi in reviste.

Un dormitor intr-un apartament poate fi amenajat cu gust, dar poate fi in acelas timp și practic, iar pentru a cuprinde tot ce ai nevoie in acel loc fiecare piesa de mobilier trebuie aleasa cu grija. Prin urmare avem dormitoare frumoase de la ACAJU, dar trebuie sa si stim ce facem cu ele. Daca ai un spatiu mare, nu trebuie sa exagerezi.

Daca ai un spatiu mic, afla ca decorarea spatiilor mici necesita creativitate, dar si o buna organizare. Chiar daca locuiesti intr-un apartament mic sau intr-o garsoniera, nu inseamna ca trebuie sa te simti sufocat de multitudinea de obiecte de care ai avea nevoie si traiul in acel spațiu să fie un chin.

Elementele la indemana ta

E de preferat folosirea mobilierului modular si multifunctional, care ocupa putin spatiu. Puteti apoi sa mutati, ridicati, coborati sau sa rotiti elementele de mobilier dupa nevoile dumneavoastra. In acest fel, economisiti mult spatiu.

Paturile care pot fi ridicate pe perete sunt o alegere excelenta daca optezi pentru mobila putina compartimentata inteligent. Apoi, pentru relaxat, atipit si dormit, canapelele extensibile functioneaza la fel de bine intr-un living cat si intr-un dormitor.

Inlocuieste patul matrimonial cu un model de canapele extensibile cu o extensie solida si robusta, daca dormitorul este folosit si ca spatiu de lucru pe timpul zilei.

Canapelele extensibile sunt foarte populare pentru ca vin si cu spatiu de depozitare suplimentar, de exemplu pentru lenjeria de schimb sau pernele si paturile folosite mai rar.

Spatiul, linistea si ordinea

Analizeaza si foloseste fiecare spatiu disponibil si nu omite faptul ca zona de lucru poate fi instalata si in frumosul tau dormitor (daca marimea spatiului o permite). Acasa e spatiul unde linistea si ordinea vrei sa te imbie exact de la intrarea pe usa, mai ales la intrarea in dormitor. Este locul unde vrei să te deconectezi dupa o zi grea si sa te relaxezi.

Pe langa mobila din dormitorul tau, si tapetul e acel element care ofera personalitate, dinamism, rafinament. Tapetul este gandit sa imbrace frumos un perete, sa coloreze dormitorul tau si intreaga casa in mod ingenios si placut, sa ofere textura peretilor sau sa creeze iluzii optice interesante.

E o alegere inspirata pentru a decora sau redecora o incapere. Practic, alegerea tapetului pentru pereti in locul clasicului lavabil este o optiune indrazneata, care poate face diferenta intre un ambient banal si o camera cu adevarat speciala si spectaculoasa.

Adica acel dormitor la care visezi, unde iti poti desavarsi nevoia de somn, sau pur si simplu iti poti trai momentul de atmosfera intima.

Acolo unde lucrurile arata aşa cum vrei tu, functioneaza asa cum ai nevoie si te fac sa te simti bine fara costuri mari este intr-adevar acasa.

Ultimele articole

Explorați mai mult