19.7 C
București
AcasăElectro3 pași simpli pentru a îmbunătăți performanța laptopului tău

3 pași simpli pentru a îmbunătăți performanța laptopului tău

Se apropie începerea anului universitar și vrei să fii pregătit? Ai început un job nou și vrei să impresionezi? Sau poate lucrezi de acasă și îți dorești ca laptopul tău să funcționeze nu doar optim, ci și peste așteptări? Atunci, acest articol este pentru tine! Descoperă trei modalități prin care să îi oferi un upgrade major laptopului tău.

Cum poți face ca laptop-ul tău să prindă viață iar?

1.       Achiziționează un hard-disk extern

Memoria volatilă internă a computerului tău este stocată pe un dispozitiv cunoscut sub denumirea de hard-disk. Acesta este încorporat, de regulă, în interiorul device-ului tău. Poți oricând să apelezi la serviciile unui operator pentru a înlocui acesta cu unul de dimensiuni de stocare mai mari, însă dacă dorești o modalitate mai simplă, pe care să o poți face chiar tu, chiar azi, atunci un hard-disk extern este soluția pentru tine. După cum sugerează și numele, acest tip de instrument nu se va regăsi niciodată în interiorul computerului sau a laptopului tău, ci va fi atașat acestuia, de cele mai multe ori printr-un cablu USB. Printre avantajele acestora menționăm utilitatea, deoarece ele se folosesc în special pentru stocarea unui volum mare de informații sau pentru back-up și mobilitatea, deoarece prin caracterul acestora detașabil, ele sunt extrem de flexibile. Așa dar, dacă ști că laptopul tău duce prea mult, dar nu îți permiți să te debarasezi în mod definitiv de datele acestuia, un hard-disk extern îți va rezolva această problemă și va îmbunătăți performanța computerului tău, în același timp.

2.       Schimbă-ți placa video

Această componentă a dispozitivului tău este una dintre cele mai predispuse la uzură, nu doar morală (cauzată de înaintarea proceselor tehnologice și ”învechirea” propriu-zisă a capacităților plăcii) ci și fizică. Poate ai auzit că de această placă se interesează doar cei care se folosesc de computerele lor pentru randări, crearea și editarea imaginilor grafice sau alte astfel de aspecte de design și nu numai. Însă, adevărul e că de o placă video bună se poate bucura oricine. Aceasta asigură autonomia video a computerului tău și nu va trebui să îți faci griji că într-o zi te va lăsa. Totodată, ea aduce la pachet o calitate video excepțională, îmbunătățește rezoluția filmelor, oferă o experiență vizuală mai plăcută atunci când accesezi jocuri PC și multe alte beneficii. Dacă îți dorești aceast upgrade în viața computerului tău, dar nu vrei să investești o sumă exorbitantă de bani în acesta, cea mai potrivită variantă e să te orientezi către o placă video SH de la Interlink.ro. Aceasta îți asigură aceleași proprietăți precum oricare altă placă achiziționată de la producător, dar la un preț redus. Bucură-te de o calitate nemaiîntâlnită și descoperă o nouă dimensiune în vizionarea filmelor, gaming, editare foto și design.

3.       Încearcă un mouse wireless

Dacă te întrebi cum poate un mouse fără fir să sporească performanța computerului tău, află că acesta nu va avea un efect pozitiv doar asupra device-ului tău, ci și asupra ta. Niciodată să nu spui niciodată. Încearcă această schimbare pentru o săptămână și compară productivitatea, eficacitatea și experiența între înainte și după. Sunt șanse mari să nu vrei să te mai întorci vreodată la un mouse tradițional. Acesta este un pas mic în îmbunătățirea experienței la computer, un pas simplu dar ale cărui implicații sunt mari. Renunță la limitările touchpad-ului sau ale firului de la mouse în favoarea unui dispozitiv cu o flexibilitate nelimitată.

Iată, așadar, doar câteva dintre modalitățile prin care poți crește performanța computerului tău. Oferă-i chiar azi laptopului tău update-ul de care are nevoie și bucură-te de o experiență nouă!

Sursă foto: Pexels.com

Ultimele articole

Explorați mai mult