Gadget

Cum înveţi să mergi pe un hoverboard? Este periculos acest dispozitiv? Cum te protejezi de eventualele incidente?

Cei care au cumpărat deja un hoverboard de calitate, potrivit greutăţii utilizatorilor şi preferinţelor lor, curajoşii mai au un singur lucru de făcut: să înveţe să îl folosească fără a se face de râs prin căzături în plină stradă, care se pot solda chiar cu dinţi căzuţi. Un hoverboard poate oferi utilizatorilor clipe de satisfacție o dată ce vor învăţa să “zboare” pe noul gadget.

Cum să te urci pe hoverboard?

Pentru a te urca în mod corespunzător pe un hoverboard, dacă acesta este complet încărcat şi nicio altă lumină de avertizare nu este aprinsă, utilizatorii vor aşeza dispozitivul pe o suprafaţă netedă care nu are în apropiere obstacole, cu orientarea “farurilor” înainte.

Urcarea pe hoverboard şi plecarea de pe loc vor fi mai dificile la început, de aceea acest lucru trebuie să fie efectuat printr-o mişcare rapidă. În caz contrar, dezechilibrul va obliga utilizatorii să sară de pe hoverboard.

Indicat este că utilizatorii să nu facă mişcări bruşte, pentru că ar putea cădea de pe hoverboard, ci trebuie să se urce cu ambele picioare, cu mişcări lente în faţă şi în spate, la început ţinându-se de un perete pot pleca de pe loc. Utilizatorii vor face un balans repetat de câteva ori fata-spate pentru a-şi ţine echilibrul, vor ţine picioarele drepte fără a se balansa pe vârfuri sau călcâie. Picioarele vor rămâne mai mult spre roţi şi nu spre centru, permiţând o stabilitate crescută prin distribuirea uniformă a greutăţii.

Deplasarea în siguranţă pe hoverboard

Hoverboardul este un dispozitiv inteligent, însă nu atât de inteligent încât să citească gândurile utilizatorilor. Hoverboardul se utilizează conform legilor fizicii. Este suficient un mic impuls dat de partea inferioară a picioarelor şi de degete, ceea ce poate crea senzaţia că acest dispozitiv citeşte gânduri. În realitate, utilizatorii se înclină în direcţia în care vor să se deplaseze pe placă.

Este important ca utilizatorii să nu se încline prea tare în nicio direcţie, pentru că în caz contrar vor cădea. Sunt oameni care din prima folosire a hoverboardului greşesc, mişcându-şi corpul prea mult, lucru care îi determină să depună un efort suplimentar pentru recăpătarea stabilității. Utilizatorii vor fi nevoiţi să înveţe să îşi îndoaie uşor picioarele, diminuând centrul de gravitaţie şi reducând clătinarea.

Sfaturi pentru siguranţa pe hoverboard

Pentru a se deplasa în siguranţă pe hoverboard, utilizatorii începători trebuie să ţină cont de următoarele sfaturi:

·  să poarte cască de protecţie, mai ales când folosesc pentru prima dată acest dispozitiv;

·  să poarte genunchiere şi cotiere pentru a preveni accidentele şi juliturile;

·  să fie asistaţi de o persoană adultă sau mai puternică decât ei, care să îi ajute, să îi ţină de mână şi să îi sprijine în deplasare;

·  să evite să se avânte în trafic, hoverboardul nu este un dispozitiv cu care să se poată circula liberi pe şosea;

·  să ţină cont de limitele de viteză şi de greutate a hoverboardurilor, de capacităţile lui;

·  să nu îl lase să se încarce peste noapte pentru a nu exploda sau pentru a nu se supraîncălzi;

·  să nu folosească hoverboardul pe pante abrupte.

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!