19.7 C
București
AcasăLifestyleCum organizezi o petrecere în aer liber cu ajutorul experţilor de la...

Cum organizezi o petrecere în aer liber cu ajutorul experţilor de la Eventus Mobili?

Organizarea unei petreceri în aer liber cu ajutorul specialiştilor Eventus Mobili este cu siguranţă impecabilă şi lipsită de probleme organizatorice. Petrecerile în aer liber sunt cu siguranţă mai plăcute celor în restaurant, bar sau organizate la domiciliu. Pentru zile onomastice, aniversări, majorate şi botezuri, pentru nunţi şi alte evenimente, organizarea unei petreceri în aer liber este chiar recomandată.

Avantajele evenimentelor în aer liber organizate cu ajutorul celor de la Eventus Mobili

Evenimentele în aer liber au atât avantaje, cât şi dezavantaje. Faptul că evenimentele au loc în natură, nu numai în sezonul cald, este un mare avantaj. Se poate închiria un cort pentru organizarea evenimentului, se poate închiria mobilierul necesar, chiar şi accesorii audio şi video pentru buna desfăşurare a acestuia.

Se pot organiza, aşadar, evenimente în aer liber atât vară, cât şi iarna, însă iarna condiţiile sunt mai greu de suportat, iar necesitatea închirierii unui cort este pregnantă. Pe lângă închirierea cortului,  va fi nevoie şi de muzică, de articole pentru décor, de mobilier, echipamente necesare amenajării ringului de dans, dar şi de umbrele pentru protecţie solară, iar lista poate continua.

Evenimentele în aer liber pot fi amenajate şi în propria curte a organizatorilor, fără a mai trebui să cheltuiască bani pentru a închiria un spaţiu în aer liber. În plus, fumătorii se vor bucura să poată fuma oriunde în cazul unei petreceri organizate în aer liber.

Organizările de evenimente nu trebuie să fie foarte obositoare, iar cu ajutorul unor idei şi soluţii profesioniste, cu ajutorul unui personal calificat pentru amplasarea locaţiei şi amenajarea mobilierului, lucrurile sunt cât se poate de sigure şi simple.

Cum vei organiza în mod corespunzător o petrecere în aer liber?

Petrecerea în aer liber vă fi organizată ţinând cont de următorii paşi:

·  pregătirea / comandarea invitaţiilor la petrecere, după ce listele cu invitaţii au fost făcute, invitaţii care să impună confirmarea de participare;

·  comandarea mâncării prin servicii de catering sau prin colaborarea cu o echipă care prepara preparate la grill calde la locaţia desfăşurării evenimentului, comandarea tortului;

·  comandarea băuturii necesare pentru petrecere;

·  alegerea unei formaţii, a unui DJ sau a unei soluţii de a asigura muzica la eveniment este un alt pas important;

·  alegerea unor jocuri sau a unor entertaineri pentru copii sau pentru adulţi, în funcţie de specificul evenimentului;

·  alegerea decorului care trebuie să fie deopotrivă plăcut, estetic şi confortabil, să includă lumini dintr-o parte în alta a curţii;

·  alegerea unui punct de atracţie al petrecerii – fie că este vorba despre o bară de limbo, o pinata, un joc amuzant sau altceva, punctul de atracţie trebuie să exprime distracţie şi bună dispoziţie;

·  amplasarea şi amenajarea unei pubele de gunoi, atât de necesară pentru că organizatorii să nu îşi petreacă ulterior ore în şir încercând să strângă gunoaie şi mizerii după invitaţi.

Ultimele articole

Explorați mai mult