23.5 C
București
AcasăAfaceriParteneriatul cu TC Romania Crown Cool: secretul pentru o afacere HoReCa profitabilă

Parteneriatul cu TC Romania Crown Cool: secretul pentru o afacere HoReCa profitabilă

Industria HoReCa este una dintre cele mai rapide piețe în schimbare peste tot în lume, sectorul de activitate unde întotdeauna este necesar un răspuns imediat la condiții instabile ce apar, iar jucătorii cu experiență din acest domeniu atât de provocator știu foarte bine acest lucru.

De aceea TC Romania Crown Cool nu oferă jumătăți de măsură, ci soluții deja dovedite în industria serviciilor alimentare și liniște sufletească pentru perioada post pandemie, deoarece antreprenorii din domeniu nu mai trebuie să își facă griji cu privire la performanțele echipamentelor achiziționate în această perioadă complicată. 

Cel mai bun furnizor de echipamente HoReCa autohton: cum să îl alegi? 

Alegerea celui mai bun furnizor de echipamente pentru unitatea ta HoReCa este extrem de importantă, având în vedere că aceste dotări vor fi responsabile de creșterea productivității și profitabilității afacerii tale.

Iată în rezumat doar câteva puncte care pot fi foarte utile în acest moment pentru a găsi cel mai bun furnizor de echipamente: 

a) Personalul tehnic calificat și specializat

Se știe că anumiți profesioniști calificați pot să îmbunătățească serviciile oricărei unități HoReCa. Tocmai de aceea, atunci când selectezi cel mai bun furnizor de echipamente pentru compania ta este esențial să evaluezi inițial capacitatea și calificarea specialiștilor companiilor distribuitoare.

Nevoia de mici reparații vor apărea constant la echipamentele HoReCa din cauza utilizării lor intensive și această realitate conduce implicit la necesitatea unor întrețineri de calitate. Este necesar ca antreprenorul client să fie sigur că se va rezolva problema rapid și eficient, deoarece activitatea cotidiană depinde de cele mai multe ori fix de acel echipament care tocmai dă rateuri.

Un service de calitate va asigura și ca echipamentul tehnologic în cauză să aibă o durată de viață mai lungă, deoarece va avea parte de o întreținere preventivă, realizată de către tehnicieni calificați și va avea garanția că investiția făcută cu acel echipament nu se va pierde, ci se va amortiza rapid, ba chiar va fi generatoare de profit. 

b) Capacitatea furnizorului de echipamente HoReCa de a răspunde unor cerințe individualizate ale clienților 

Compania distribuitoare pe care o cauți are structura necesară pentru a satisface cerințele pe care le ai acum sau în perspectivă? Are un număr suficient de tehnicieni instruiți? Are piese de schimb, tehnologiile și uneltele necesare, plus abilitatea de a face servicii de service rapid?

La toate aceste întrebări trebuie să se răspundă într-un mod satisfăcător încă de la început, fiind criterii de bază în alegerea celui mai bun furnizor de echipamente autohton. 

c) Notorietatea furnizorului de echipamente frigorifice și gastronomice 

Pe lângă căutarea informațiilor despre calificarea personalului companiei respective, a infrastructurii și rețelei de service de care dispune, este important să evaluezi inclusiv istoria companiei, să știi cum este percepută ea pe piață, dacă oferă încredere clienților săi și dacă aceștia au recenzii pozitive despre colaborarea cu respectivul distribuitor de dotări HoReCa.

Alegerea inteligentă a echipamentelor frigorifice și gastronomice de foarte bună calitate este o cale spre succes. Dar nu și suficientă. Nu are rost să investești o groază de bani în cele mai bune dotări și să nu ai, de exemplu, asistență calificată pentru acele momente horror în care ai nevoie de întreținere sau reparații ale echipamentelor HoReCa (mai ales post-garanție) și să nu ai la cine să apelezi pentru salvarea rapidă a situației și restrângerea la minim a perioadelor în care activitatea ta comercială este întreruptă din motive tehnice.

Știind acest “mic” detaliu, înțelegi acum faptul că alegerea corectă a furnizorului de echipamente pentru unitatea ta HoReCa este complexă, dar esențială pentru a asigura profitabilitatea business-ului tău.

O echipă experimentată de specialiști TC Romania Crown Cool se asigură că produsele furnizate sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate. Aici se construiesc inclusiv soluții pentru cerințe individuale ale antreprenorilor HoReCa iar serviciile de service sunt cu adevărat excelente, atât în perioada de garanție, cât și post-garanție.

Indiferent de cât de repede au loc schimbări în HoReCa și de modul în care se va dezvolta în lunile ce vor urma fiecare afacere din acest sector (mai repede sau mai lent, în raport de anumite date specifice), proprietarii de unități de catering care aleg să devină acum parteneri TC Romania Crown Cool pot fi siguri de un lucru: vor avea parte aici de echipamente frigorifice și gastronomice care nu îi vor dezamăgi.

Nu este vorba doar de calitatea intrinsecă a dotărilor respective, dar și de un service premium garanție și post-garanție, plus niște condiții excelente de finanțare, pentru aceia care au un buget extrem de limitat. Alege să lucrezi cu acest distribuitor binecunoscut la nivel național și vei avea succes în activitatea ta din 2021, dar și în anii ce vor urma.

TC Romania Crown Cool este cea mai bună alegere pe care o poți face în acest sens. Contactează-i chiar acum!

Ultimele articole

Explorați mai mult