32.8 C
București
AcasăSanatateSucul natural produs acasă sau cumpărat de la producători de încredere?

Sucul natural produs acasă sau cumpărat de la producători de încredere?

Cu toate că mulţi dintre oameni consideră că astăzi, pe rafturile magazinelor se găsesc doar sucuri naturale cu adaosuri de apă, arome, conservanţi, zahăr şi îndulcitori, situaţia nu este aceeaşi privind toţi producătorii.

Nu toate sucurile naturale din magazine sunt preparate la fel. Dacă oamenii îşi doresc să cumpere suc natural, ei trebuie să consulte cu atenţie etichetă. Cel mai bun suc natural este cel presat la rece, ceea ce înseamnă că nu a fost procesat într-o centrifugă de mare viteză, la temperatură ridicată.

Sucul natural este dificil de preparat acasă. Mai exact, este nevoie de un storcător cu presare la rece, care nu va oxida sucul. Pe piaţă, acest tip de storcătoare profesionale are un preţ destul de ridicat, putând depăşi chiar şi 1000 de lei produsele de înaltă calitate.

Mai mult, specialiștii prepară sucuri naturale în diverse combinaţii delicioase şi cu un aport de vitamine, fibre şi antioxidanţi extrem de important pentru organism. Câteva exemple în acest sens sunt următoarele:

·  suc de mere şi soc;

·  suc de pere şi mere;

·  suc natural de mere şi piersici;

·  suc de mere şi mentă;

·  suc de zmeură şi mere;

·  suc de coacăze negre şi mere;

·  suc de mere şi scorţişoară;

·  suc de mere şi sfeclă roşie.

Aceste tipuri de sucuri naturale presate la rece pot fi cumpărate în diverse forme, în funcţie de cantitatea dorită. Mai exact, producătorii propun consumatorilor sticle de 2-3 litri, care pot fi consumate la scurt timp după deschidere. Iubitorii de sucuri naturale îşi pot face stocuri acasă, cumpărând pachete promoţionale cu 9 cutii, pe care le vor păstra la temperatura camerei şi le vor consuma în termen de 30 de zile de la desfacere.

3 motive pentru care oamenii trebuie să consume suc fresh în fiecare zi

În funcţie de conţinutul sucului natural, există o mulţime de beneficii aduse organismului, care ar trebui să convingă fiecare consumator.

1. Bun detoxifiant

Sucurile naturale sunt folosite chiar şi în curele de detoxifiere. Sucul natural este calea cea mai rapidă şi sigură de curăţare a organismului de toxine. Este uşor de digerat, îmbogăţit cu vitamine şi minerale, oferă energie şi grăbeşte vindecarea organismului.

2. Aport bogat de vitamine

Când oamenii refuză să mai consume zilnic fructe şi legume ca atare, singura soluţie pentru a nu renunţa la aportul bogat de vitamine este cumpărarea sucurilor naturale de la producători de încredere. Sucurile presate la rece sunt asimilate rapid de organism, sunt săţioase şi hidratante.

În doar 15 minute, consumatorii digeră un suc natural şi asimilează o mare parte din nutrienţii săi.

3. Reduce pofta de gustări zilnice nesănătoase

Cu toţii se confruntă frecvent cu nevoia de a avea gustări nesănătoasă, însă delicioase. Sucul de fructe de găseşte pe piaţă în atât de multe variante, încât consumatorii nu vor mai dori să guste din snack-uri. Zahărul natural care provine din fructe le va fi suficient, iar sucul va fi destul de săţios.

Ultimele articole

Explorați mai mult