29.2 C
București
AcasăSportCât de mult doare Paintball - cu adevărat?

Cât de mult doare Paintball – cu adevărat?

Una dintre cele mai importante și frecvente întrebări pentru  jucătorii de paintball și speedball este această întrebare dureroasă – Cât de tare doare paintball-ul când ești lovit?

Există multe aspecte ale durerii pe care s-ar putea să o simți lovită de paintball și este una dintre acele întrebări care sunt întotdeauna puse. Răspunsul la întrebare este, de asemenea, unul care este strâns legat de tipul de măsuri de siguranță și protecția corpului pe care intenționați să le luați.

Există o serie de factori care trebuie luați în considerare, care includ distanța dintre tine și jucătorul care te-a lovit, locul unde ai fost lovit pe corpul tău, unghiul loviturii și, desigur, viteza cu care te-a lovit, și tipul de pistoale cu bile pe care le folosești în joc. Arată remarcabil ca arme de foc obișnuite, iar sistemul este foarte asemănător. Singura diferență este că markerii paintball folosesc de obicei aer comprimat pentru a declanșa runda, în timp ce armele de foc reale folosesc un exploziv mic.

A fi lovit de o minge de vopsea îți poate face rău, dar în mod normal este nedureros, o lovitură directă se simte ca o bandă de cauciuc care este trasă în spate și prinsă pe piele. Orice durere pe care o puteți simți depinde de locul în care sunteți împușcat și dacă intenționați să vă purtați și să vă acoperiți corpul cu echipament sau îmbrăcăminte de protecție adecvate.

Dacă sunteți nou în sportul de paintball, odată ce ieșiți pe teren, obțineți de obicei adrenalina, care în sine ajută la reducerea oricărei senzații de durere. Merită să ne amintim că, dacă aveți tendința să vă gândiți să fiți lovit, atunci probabilitatea este că veți fi lovit mai mult și veți simți mai mult durerea. Deci, nu vă gândiți la asta și pur și simplu ieșiți acolo bucurați-vă de jocul dvs. și încercați să fiți persoana care îi îmbrățișează pe alți jucători, mai degrabă decât invers.

Un alt sfat important este să vă asigurați că vă acoperiți zonele delicate ale corpului cu îmbrăcăminte de protecție bună și, de asemenea, că purtați o pereche robustă de pantaloni de paintball , un tricou de calitate care este puțin cam larg, masca de paintball obligatorie sau ochelari, mănuși și niște tampoane rigide de protecție care vă acoperă brațele și genunchii.

Poate că ați citit despre a fi lovit la distanță apropiată, rezultând lovituri de paintball destul de urâte, se poate întâmpla, dar în mod normal numai dacă nu respectați cerințele de bază ale echipamentului. În plus, puteți avea vânătaie de paintball din când în când din cauza lovirii sau chiar a împiedicării și căderii pe acoperișul solului.

Probabil că cele mai dureroase zone ale corpului tău, dacă pielea goală este expusă, pentru a fi lovit de un paintball este capul sau gâtul, pe mâini și în interiorul coapsei. Desigur, și așa cum s-a menționat mai sus, toată această durere poate și ar trebui să fie redusă la minimum prin purtarea a cel puțin niște haine bune de paintball.

Ultimele articole

Explorați mai mult