18.8 C
București
AcasăAfaceriTC Romania, un colaborator pe care te poți baza

TC Romania, un colaborator pe care te poți baza

TC Romania este compania autohtonă la care este avantajos ca să apelați dacă aveți un business din sfera Horeca, indiferent că este vorba de un restaurant, o cantină, o cafenea, o ceainărie sau un bar, un punct stradal de alimentație publică ori chiar o afacere de catering. Motivul? De aici se poate achiziționa la prețuri corecte echipamente performante, inclusiv din categoria de echipamente frigorifice, care să permită unui întreprinzător ca să reziste în fața concurenței prin oferirea de produse deosebite calitativ (organoleptic și ca formă de prezentare), mărfuri alimentare, care să facă diferența pe piață.

TC Romania, un ajutor în alegerea echipamentelor frigorifice profesionale necesare

Indiferent dacă ești un tânăr antreprenor care tocmai a intrat în branșă ori un patron de unitate deschisă de multă vreme, găsești aici cele mai interesante dotări. Indiferent că te consulți cu personalul avizat din cadrul firmei tale sau apelezi la un consultant de specialitate din cadrul TC Romania, cu siguranță o să găsești

aici echipamente speciale frigorifice pe placul tău, care să se înscrie și în limita bugetului de care dispui la momentul respectiv.

Având în vedere că există numeroase variante de utilare a unor unități horeca, mai ales a bucătăriilor profesionale, cel mai corect este ca inițial să îți conturezi un plan de potențiale achiziții, având în vedere stadiul actual al business-ului tău, dar și perspectivele pe termen scurt sau mediu.

Întocmește o listă preliminară de echipamente frigorifice potrivite pentru firma ta

Mai ales pentru aceia care sunt la început de business și care se lovesc de necesitatea de a achiziționa dotări producătoare de frig (camere frigorifice, dulapuri frigorifice, lăzi frigorifice, vitrine orizontale și verticale pentru produse și băuturi ce necesită depozitarea și/sau etalarea la temperaturi scăzute), un tabel tip Excel se poate dovedi de mare ajutor.

Acolo trebuie trecute nu doar piesele de mobilier ce urmează a fi cumpărate, dar și vesela (de la farfurii la pahare de apă și vin, de la boluri pentru salată, tacâmuri etc.), până la echipamente destinate preparării alimentelor, aparate frigorifice diverse.

După ce în linii generale ați întocmit respectiva listă de echipamente necesare desfășurării în bune condiții a activității dvs. economice, este foarte bine ca să intrați pe site-ul tcromania.com și să frunzăriți virtual catalogul de produse existent acolo, deoarece o să vă puteți face o viziune de ansamblu nu doar asupra multitudinii de produse dintre care puteți alege, dar și a caracteristicilor funcționale pe care acestea le au.

Ia legătura cu un consultant TC Romania

Pasul următor ar fi ca să stabiliți o întâlnire cu un consultant al companiei care vă va putea răspunde în mod avizat cu privire la orice întrebare pe care o aveți legat de anumite echipamente pe care le puteți achiziționa.

Ulterior, în cunoștință de cauză, vă veți putea decide, în raport de specificul unității dvs. horeca și de bugetul alocat, ce achiziții ar trebui ca să faceți cu prioritate la momentul actual.

Având ca principal obiectiv dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, începerea unei colaborări cu TC Romania este, tocmai din acest motiv, o dovadă de înțelepciune în afaceri.

Compania amintită este orientată spre satisfacerea în cel mai înalt grad a nevoilor clienților săi, nu doar în ceea ce privește vânzarea de echipamente și produse de catering, ci și cu privire la asigurarea unui service de calitate și foarte rapid garanție și post-garanție.

Fiind unul dintre cei mai mari și respectați furnizori de dotări tip HoReCa din țara noastră, merită că să apelați al ei dacă doriți să vă creșteți profitul și să rezistați acerbei concurențe existente în domeniul dvs. de activitate.

Ultimele articole

Explorați mai mult