2.5 C
București
AcasăAutoCare sunt tipurile de jante pe care le poți alege la Bmw...

Care sunt tipurile de jante pe care le poți alege la Bmw Seria 1

Atunci când vine vorba de BMW Seria 1, un automobil emblematic în familia BMW, fiecare detaliu contează pentru a obține aspectul și performanța dorite. Una dintre alegerile cheie pe care trebuie să le faci este selectarea jantelor potrivite. În acest articol, vom explora diferitele tipuri de jante disponibile pentru BMW Seria 1, de la M Star Spoke 386 la M Y-spoke 359 și Double Spoke. 

Tipuri de jante pentru BMW Seria 1

Jantele reprezintă un element esențial în designul și performanța BMW Seria 1. Alegerea corectă a jantelor poate avea un impact semnificativ asupra performanței și siguranței vehiculului. Este important să ții cont de dimensiunea, designul și materialul jantelor în funcție de modelul specific al BMW-ului tău. Pentru a determina ce tip de jantă se potrivește mașinii tale, poți găsi aceste informații în interiorul portierei, pe capacul de la rezervor sau în cartea de identitate a mașinii.

Iată câteva seturi de jante BMW Seria 1

Jantă din aliaj spate – M Star Spoke 386

Janta M Star Spoke 386 este un model de jantă specifică pentru axele spate ale BMW Serie 1. Designul său distinctiv și aspectul elegant contribuie la estetica generală a vehiculului.

Aceasta are dimensiunile de 8J x 18 inch (45.72 cm), ceea ce înseamnă că este potrivită pentru anvelope de dimensiuni corespunzătoare. Aceste detalii sunt esențiale pentru a asigura că janta se potrivește nevoilor și specificațiilor vehiculului.

M Star Spoke 386 este o jantă cu design argintiu, care se potrivește perfect cu aspectul elegant al mașinii BMW Serie 1. Este important de menționat că janta M Star Spoke 386 se livrează fără capacel emblema, valva sau anvelopa. Acestea trebuie achiziționate separat pentru a finaliza instalarea jantei pe vehicul.

Janta aliaj spate BMW M Y- spoke 359

Janta aliaj spate BMW M Y-spoke 359 este o opțiune populară pentru posesorii de BMW Seria 1 care doresc să își personalizeze mașina și să adauge un aspect sportiv. Această jantă se remarcă prin designul său unic M Y-spoke, care combină estetica cu funcționalitatea, oferind un echilibru perfect între greutate și rezistență.

Dimensiunile jantei de aliaj spate BMW M Y-spoke 359 sunt de 10JX19 ET:25. Aceste dimensiuni indică lățimea, diametrul și offset-ul jantei, factori care influențează performanța și stabilitatea mașinii pe drum. 

Jante M din aliaj ușor, Double Spoke

Jantele M din aliaj ușor, Double Spoke, reprezintă una dintre opțiunile deosebite pe care le poși alege pentru BMW Seria 1. Această jantă se remarcă prin designul său unic, care adaugă un aspect sportiv și elegant mașinii tale. Dimensiunile acestei jante sunt de 21 inch, iar tipul său este 877 M. De asemenea, este important de menționat că aceasta este finisată în Jet Black Bicolor lucios, ceea ce o face și mai atractivă din punct de vedere estetic.           

Utilizarea jantei M din aliaj ușor, Double Spoke, aduce o serie de avantaje semnificative. În primul rând, această jantă poate îmbunătăți performanțele vehiculului, oferind o aderență mai bună la drum și o manevrabilitate îmbunătățită. De asemenea, estetica mașinii va fi îmbunătățită semnificativ, datorită designului atrăgător al jantei M. Nu în ultimul rând, janta M din aliaj ușor, Double Spoke se remarcă și prin durabilitatea sa, oferind o rezistență sporită în fața uzurii și coroziunii.

În concluzie, alegerea jantelor pentru BMW Seria 1 se poate face dintre mai multe tipuri, fiecare cu propriile sale avantaje. De la jantele din aliaj M Star Spoke 386, la cele M Y- Spoke 359 sau M din aliaj ușor, Double Spoke, fiecare proprietar de BMW Seria 1 poate găsi jantele potrivite pentru nevoile și preferințele sale.

Ultimele articole

Explorați mai mult