32.8 C
București
AcasăAutoCum alegi o solutie eficienta de curatat caroseria si tapiteria masinii?

Cum alegi o solutie eficienta de curatat caroseria si tapiteria masinii?

Masina este un bun in care unii oameni ajung sa petreaca mai mult timp ca acasa. De aceea, aceasta trebuie ingrijita in egala masura cu locuinta sau gradina. Mai mult, o masina curata nu numai ca este un mijloc de transport sanatos si rapid, dar si prin buna ei intretinere aceasta isi va pastra cat mai mult timp o valoare ridicata. Afla in cele ce urmeaza cum iti poti ingriji eficient masina atat pe exterior cat si pe interior astfel incat sa o mentii ca noua pentru o perioada indelungata.

Cum sa ingrijesti corect caroseria auto

Caroseria masinii este printre cele mai afectate componente atunci cand vine vorba de trecerea timpului.

Schimbarile de temperatura, praful, pietricelele de pe asfalt, razele puternice ale soarelui sau grindina sunt numai cativa dintre factorii externi ce afecteaza caroseria zilnic. Exista cateva metode eficiente pentru a o proteja corespunzator si pentru a ii mentine aspectul initial cat mai mult timp. Se gasesc de achizitionat mai multe tipuri de solutii pentru curatat caroseria auto, fiecare din ele oferind un plus in ceea ce priveste curatarea caroseriei dar si intretinerea ei.

  • Detergentul uscat sau detergentul fara clatire sunt doua variante de curatare a caroseriei atunci cand nu ai acces la apa.
  • Pentru jante si anvelope exista solutii speciale de curatare si intretinere care le redau acestora luciul din fabrica.
  • Detergentul cu spuma activatoare face aproape toata munca, fara sa mai fie nevoie de frecare. Se aplica, se lasa sa actioneze si se indeparteaza, lasand in urma lui o caroserie sclipitoare.
  • Ceara auto ofera o stralucire deosebita caroseriei si, totodata, lasa un strat protector.

Avantajele folosirii produselor speciale pentru curatarea caroseriei sunt nenumarate. Spre exemplu, produsele pentru curatarea masinii de la Cleanexpert sunt produse profesionale, ce iti garanteaza o intrebuintare lejera, o curatare rapida si eficienta, dar si o protejare indelungata a suprafetelor curatate.

In plus, pentru a proteja caroseria mergi cu masina constant la curatatorie. Indepartarea la timp a prafului, a sevei de copaci sau a gainatului de pasare poate conta enorm in protejarea caroseriei. Totodata, atunci cand nu folosesti masina pentru o perioada mai indelungata, ia in considerarea acoperirea ei cu o husa auto.

Ultimele articole

Explorați mai mult