20.4 C
București
AcasăAfaceriVitrinele frigorifice profesionale de calitate, modul sigur de a-ți crește vânzările

Vitrinele frigorifice profesionale de calitate, modul sigur de a-ți crește vânzările

Vitrina frigorifică este un echipament profesional special destinat pentru expunerea și refrigerarea produselor alimentare care trebuie păstrate la o temperatură mai mică decât temperatura ambiantă. 

Poate fi folosit de diferite tipuri de afaceri, vitrina frigorifică fiind un aliat excelent pentru supermarketurile de orice dimensiune, ba chiar și pentru baruri, snack-baruri, restaurante, cofetării și patiserii.

Diferitele modele de vitrine orizontale și vitrine frigorifice verticale, vitrinele de cofetărie sunt produse de cumpărat sub impulsul de moment, așa că ar trebui să fie prezentate în mod eficient cumpărătorilor, dar există și vitrine reci pentru băuturi. Un plus este asigurat de ideile inteligente de amenajare a vitrinelor frigorifice. Aceste echipamente se pot distinge prin designul luminos și original. Sunt adesea folosite mai multe tipuri de iluminat al zonelor de stocare, rafturi rotative și alte accesorii specifice de a atrage atenția.

Care este cea mai bună vitrină frigorifică pentru afacerea ta? Cum o alegi? 

Există câteva puncte care trebuie respectate și analizate cu mare atenție înainte de a decide care este cea mai bună vitrină frigorifică pentru a face din unitatea ta una de top, care să își fidelizeze clienții prin mărfurile de calitate oferite, dar și aspectul dotărilor profesionale din zonele de comercializare. 

Fii așadar atent la:

  • Tipul de unitate. Pe ce produse frigorifice se concentrează segmentul tău de afaceri? 
  • Mărimea unității tale. Care este frecvența vânzării diferitelor sortimente de produse alimentare? Solicitarea lor este la un nivel foarte mare? Unitatea ta are spațiu pentru vitrinele frigorifice?
  • Consumul de energie. Acest punct depinde foarte mult de fluxul de vânzări de produse și de dimensiunea afacerii tale. Alege acele echipamente profesionale care au o eficiență energetică cât mai mare.

Categorii de vitrine frigorifice pentru unități comerciale

Vitrine frigorifice pentru panificație

Pentru brutării, vitrinele frigorifice sunt importante pentru ca să păstrezi și afișezi în ele:

  • băuturi nealcoolice;
  • bere;
  • apă;
  • pateuri reci;
  • prăjituri.

Vitrine frigorifice de supermarket

În cazul supermarketurilor, vitrinele frigorifice sunt folosite pentru a refrigera:

  • produse lactate (brânză, caș, unt, băuturi cu ciocolată, iaurt etc.); 
  • băuturi nealcoolice;
  • bere;
  • apă;
  • prăjituri;
  • bomboane.

Vitrine frigorifice pentru bar 

În ceea ce privește barurile, vitrinele frigorifice sunt folosite exclusiv pentru băuturi:

  • apă;
  • băuturi nealcoolice;
  • vinuri;
  • ceaiuri cu gheață;
  • bere.

Vitrine frigorifice pentru cantină

Vitrinele frigorifice pot fi folosite în cantine pentru a răci:

  • băuturi nealcoolice;
  • apă;
  • bere;
  • prăjituri;
  • pateuri reci;
  • bomboane;
  • derivate din lapte (băuturi cu ciocolată, iaurturi etc.); 
  • sortimente de înghețate etc.

Caracteristicile inerente întreținerii vitrinelor frigorifice

Mentenanța vitrinelor frigorifice se împarte în următoarele tipuri:

  • întreținere programată;
  • reparații programate; 
  • măsuri preventive.

Vitrinele frigorifice orizontale și verticale sunt o categorie de echipamente tehnice a cărui funcționare necesită respectarea anumitor reguli și reglementări. Dacă nu sunt respectate, echipamentele au un risc crescut de a se defecta. Cele mai frecvente motive pentru defecțiuni sunt:

  • instalarea incorectă sau necalificată;
  • funcționarea vitrinelor frigorifice nu se face conform instrucțiunilor producătorului;
  • întreținerea nu este efectuată la timp.

Cum poți să alegi un echipament de încredere pentru unitatea ta

Echipamentele HoReCa alese corect, după cum arată practica, asigură o creștere a vânzărilor de câteva ori, indiferent de unitatea  unde sunt amplasate.

O prezentare bună a mărfurilor perisabile în unitatea ta crește vânzările dacă este făcută corect. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegi tipurile de echipamente de refrigerare pentru produse ce urmează a fi comercializează. Alege vitrinele frigorifice:

  • după tipul de răcire;
  • în funcție de modul de dezghețare;
  • prin modul de configurare;
  • după locul unde vor fi amplasate.

TC Romania Crown Cool îți oferă un sortiment variat de vitrine frigorifice orizontale și verticale. Comandă modelele de care ai nevoie de pe tcromania.com!

Ultimele articole

Explorați mai mult