21.6 C
București
AcasăCumparaturi OnlineCum alegi cea mai potrivita agenda dintr-o papetarie

Cum alegi cea mai potrivita agenda dintr-o papetarie

Agendele le sunt utile tuturor persoanelor si serviciile de papetarie care produc agende sunt foarte solicitate in anumite perioade ale anului, in special la final de an atunci cand sunt produse agendele pentru anul urmator.

Servicii de papetarie – cine are nevoie de agende?

Fie ca este vorba despre o persoana care lucreaza la birou, un elev, un student sau o persoana care vrea un instrument util pentru notarea si organizarea timpului sau a activitatilor, toti au nevoie de o agenda. Pentru a gasi modelul potrivit este nevoie ca fiecare persoana sa inteleaga modelele disponibile, care au fost create in functie de diverse aplicatii si care ajuta la obtinerea unei bune planificari a timpului, cat mai strica si mai la obiect, sau pot fi agende care faciliteaza o organizare mai relaxata. Sunt mai multe caracteristici de care este bine sa se tina cont la vizita intr-o papetarie pentru ca cumpara agende.

Formatul este foarte important in alegerea unei agende

O agenda pentru notite ce poate fi gasita la preturi avantajoase poate veni in forme diferite in functie de preferintele persoanei care o cumpara. Agendele in format mare sunt A4 si pot sa fie dificil de transportat atunci cand este nevoie de ele, insa avantajul pe care il ofera este ca au foarte mult spatiu pentru scris. Aceste agende sunt foarte bune pentru persoanele care isi noteaza informatii la sedinte, la cursuri sau care au obiceiul de a isi scrie ideile si gandurile. De obicei aceste agende nu vin in forme sofisticate pentru a putea oferi libertate.

Se mai pot gasi agende si in format A5 acesta fiind de altfel si cel mai des intalnit, dar si cel mai practic. El poate sa fie purtat in genti sau in serviete si este destinat notarii lucrurilor marunte sau informatiilor intinse. Pentru persoanele care stiu sa faca prescurtari si care isi noteaza in agende numere de telefon, adrese si notite scurte sunt si unele variante de agende in format mic care pot sa fie luate in rucsac sau geanta, fara probleme.

Foarte multe modele de agende au linitatura dictando. O astfel de linitatura este perfecta pentru un scris ordonat si cursiv care sa nu aiba intreruperi si nici linii suplimentare care in general perturba atentia. Pentru persoanele care lucreaza mult cu cifre sunt recomandate agendele cu patratele, similare cu un caiet de matematica. O astfel de agenda este perfecta pentru formule, contabilitate, adrese, coduri si chiar numere de telefon.

Persoanele care nu stiu daca vor sa combine scrisul cu desenele aleg sa cumpere in general agende cu foi albe si fara liniatura. Acestea nu ofera foarte multe facilitati de organizare si de cele mai multe ori scrisul din ele pare foarte dezordonat. Sunt foarte multe modele cu o liniatura speciala care sunt facute cu un rol specific si ajuta la cea mai buna sistematizare a timpului.

In ceea ce priveste organizarea interioara sunt nenumarate agende care ofera si un calendar, exista agende datate, agende nedatate, agende cu informatii cum sunt prefixele sau adresele insitutiilor importante.

Ultimele articole

Explorați mai mult