4.2 C
București
AcasăCumparaturi OnlineȚinutele simple pot deveni un eye-catcher cu bijuterii argint

Ținutele simple pot deveni un eye-catcher cu bijuterii argint

Bijuteriile din argint pot fi combinate si cu bijuterii din aur. Amestecul de bijuterii argint cu alte metale este o tendinta absoluta anul acesta. Bijuteriile din argint si aur combinate ofera un aspect super modern si cool. 

Avantajul acestui lucru: poti purta toate piesele tale preferate impreuna, indiferent de culoarea lor. Combinarea diferitelor culori de bijuterii iti permite, de asemenea, sa obtii un aspect complet nou, deoarece iti ofera si mai multe optiuni de combinare. 

Aproape ca nu exista combinatii de bijuterii argint care sa nu fie posibile. Cu toate acestea, nu ar trebui sa combini cerceii mari cu multe lanturi atragatoare si invers. Focalizarea ar trebui sa fie doar intr-un singur loc. Acelasi lucru este valabil si pentru inele si bratari. 

Daca porti mai multe bratari groase pe incheietura mainii stangi, ar trebui sa porti inele pe mana dreapta, astfel incat sa nu para supraincarcata. Combinatia dintre aur galben si aur roz este, de asemenea, dificila. Aceste doua culori de bijuterii nu arata la fel de armonioase impreuna ca aurul si argintul.

Bijuterii argint – Combina coliere stratificate

Lanturile pot fi combinate in doua moduri diferite. Aspectul de stratificare reprezinta modul clasic de combinare a lanturilor. Cu aspectul de stratificare, lanturile sunt organizate si purtate frumos impreuna, fara sa se intinda unul peste altul. Fiecare lant este clar vizibil, se completeaza unul pe celalalt si formeaza impreuna o combinatie grozava. 

O regula importanta: lanturile trebuie sa fie de lungimi diferite. Lanturile lungi pot fi combinate cu lanturi de lungime medie si mai scurte, si pot fi folosite si lanturile Y si chokerele. In mod clasic, aspectul stratificat consta din doua pana la trei lanturi.

Alternativa la stratificarea in lant este aspectul neckmess. Nu este vorba despre ordine si chiar spatiere, ci despre haos. Aspectul gatului se caracterizeaza prin faptul ca lanturi de diferite grosimi, structuri si forme sunt combinate intre ele. Nu conteaza daca sunt stivuite unul peste altul. Lanturile de aceeasi lungime pot fi purtate impreuna in gat. Lanturile de zale, lanturile Y, lanturile pandantive si chokerele pot fi combinate, nu exista reguli.

Bijuterii argint – Stivuire si stratificare

Combinarea diferitelor inele a devenit o tendinta absoluta. Asa-numita stivuire de inele sau stratificare descrie combinatia mai multor inele de dimensiuni si latimi diferite pe unul sau mai multe degete. Inelele fine pot fi purtate in multipli pe acelasi deget, dar arata grozav si unul langa celalalt. De asemenea, este posibil sa combini mai multe inele mari. Stivuirea inelelor arata deosebit de grozav atunci cand inelele nu sunt purtate simetric la ambele maini, ci sunt pozitionate pe degete diferite ale celor doua maini.

Bijuteriile nu numai ca pot completa o tinuta, ci o si pot duce la un nivel cu totul nou. Cu bijuteriile potrivite iti poti da un upgrade tinutei tale. Ce bijuterii argint se potrivesc cel mai bine cu tinuta ta depinde in primul rand de articolele de imbracaminte individuale. 

In functie de decolteul topului tau, poti pune lanturi de diferite lungimi, lanturile lungi se potrivesc mai bine pe un gat, lanturile cu pandantive arata grozav pe un decolteu in V. Cu modele atragatoare, mai multe lanturi pot fi uneori prea multe, si atunci poti opta mai degraba pentru cercei sau bratari. Daca topul tau are maneci pana la cot, te poti concentra pe bratari si inele.

Ultimele articole

Explorați mai mult