19.7 C
București
AcasăCumparaturi OnlineCum să alegi cea mai bună haină de blană pentru tine

Cum să alegi cea mai bună haină de blană pentru tine

Dacă eşti pasionată de tot ce este elegant şi vrei să te simţi confortabil toată iarna, o haină de blană naturala este cea mai bună soluţie pentru tine. Cumpărarea blănii poate fi o decizie dificilă, deoarece trebuie să iei în considerare factori precum costul, climatul în care locuieşti și dacă doreşti să obții o blană reală sau una falsă.

Aspecte importante pentru a alege o haină de blană

Stabileşte bugetul. Blana este o investiție, mai ales dacă cumperi una nouă. Chiar și o blană nouă ieftină poate costă mii de dolari. Dacă nu doreşti să cheltuieşti atât de mulţi bani, asta nu înseamnă că nu poți cumpăra o haină de blană. Blănurile de epocă și cele false sunt ambele disponibile la prețuri mai mici.

Verifică online pentru oferte bune, dar ai grijă cum alegi produsele pentru ca acestea să fie de foarte bună calitate.

Alege o blană care să se potrivească climatului în care trăieşti. Blana este o opțiune excelentă pentru a rămâne cald, dar dacă locuieşti într-o zonă cu ierni blânde, îţi poți da seama că blana este prea călduroasă. Poți găsi paltoane mai ușoare făcute din nurcă, dar paltoanele mai grele din vulpi, ratoni și coioți pot fi prea călduroase.

Caută paltoane care să fie mai ușoare. Paltoanele de vizon pot fi călduroase dar nu cântăresc mult. De asemenea, poți găsi o blană mai deschisă la un alt animal, cum ar fi iepurele.

Cunoaște-ți opțiunile. Poți găsi blănuri făcute din multe animale diferite, deși nurcile, iepurii, vulpile, ratonii, chinchilele, castorii, coioții și mieii sunt cei mai des întâlniţi. Cu excepția cazului în care cauți ceva rar sau exotic, majoritatea alegerilor vor fi de la unul dintre aceste animale. Fiecare este diferit.

–    Blana de vizon este mai scurtă, mai grosieră, izolatoare, strălucitoare și ușor de colorat.

–    Blana de iepure este fină, mătăsoasă, accesibilă și ușor de colorat.

–    Blana de vulpe este pufoasă, groasă și moale. Majoritatea hainelor de blană de vulpe vor fi de culoare coniac sau alb-gri.

–    Blana de raton este pufoasă, groasă și moale ca cea de vulpe, dar culoarea sa este de obicei griul ombre al unui raton.

–    Blana de chinchila este foarte moale, dar scumpă și rară. De obicei are o culoare gri sau albăstruie.

–    Paltoanele de castor pot fi lungi și luxoase sau scurte și colorate. Blana este foarte versatilă.

–    Blana de coiot este durabilă, scurtă și densă. Culorile variază de la bronz cremos la gri.

Sunt disponibile haine de miel atât texturi ușoare, cum ar fi cea cu fire scurte, fie în texturi mai groase, mai ondulate, care sunt foarte calde, cum ar fi mieii mongoli.

Ultimele articole

Explorați mai mult