11.7 C
București
AcasăCadouriDe ce sa iti alegi din timp un brad de Craciun

De ce sa iti alegi din timp un brad de Craciun

Impodobirea bradului este deja traditie si toata lumea devine agitata in preajma sarbatorilor de iarna cautand peste tot cele mai minunate decoratiuni, cei mai frumosi brazi artificiali si bineinteles cele mai bune preturi. In primul rand ar trebui sa ne orientam catre un brad care sa se integreze perfect in locul unde va fi asezat; un brad artificial are nevoie de spatiul lui, pentru a nu ii ingradi frumusetea atunci cand este impodobit. Astfel, alege intotdeauna un brad in functie de spatiul din casa/biroul tau. Vezi aici recenzii BraziCraciun.net pentru a alege cel mai bun brad de Craciun pentru tine.

Din fericire, oferta de brazi de craciun este una mare si in fiecare an apar diverse modele de diferite dimensiuni, culori etc asa ca nu va fi greu sa gasesti unul potrivit pt tine. Acum incepe partea frumoasa… alegerea decoratiunilor: aici sunt multe de spus pentru ca exista o enorma varietate in ceea ce priveste accesorizarea bradului nostru.

Daca unii prefera culorile clasice de rosu, auriu sau verde, ei bine alte persoane sunt mai indraznete si aleg inclusiv culoarea roz pt a decora bradul de Craciun. De exemplu poti decora bradul in functie de starea ta de spirit sau in functie de culorile mobilierului din casa; il poti decora doar cu globuri, sau cu ce iti trece tie prin cap pt a avea efect wow!

Bradutul copiilor tai

In fiecare an, cei ce asteapta Craciunul mai mult ca niciodata sunt copiii. Daca ai copii de varsta potrivita pentru a ajuta la impodobirea bradului, atunci lasa-i sa iti impartaseasca ideile lor, vei ramane surprins sa observi ce imaginatie bogata au!

Fetele cu siguranta sunt mai atente la detalii si probabil vor alege culori si ornamente care sa iti capteze atentia la prima vedere, facand din bradul casei voastre o adevarata capodopera de arta desprins dintr-un taram magic; pe cand baietii vor incerca sa transforme un simplu brad de craciun artificial intr-un adevarat pom de Craciun cu multe culori diferite si toate ornamentele posibile si imposibile adunate la un loc!

Daca ai 2/3/4/5 copii etc poti sa achizitionezi braduti de dimensiuni mici (de pana la 40-50cm inaltime) si le spui copiilor sa isi faca fiecare bradutul lui sau daca vrei un brad pentru toata familia, lasa-i pe copii sa decoreze fiecare crenguta sa iar cand ajung in varf, cel mai mare dintre ei sa preia controlul si sa isi puna amprenta pe tot, fixand o mare si luminata steluta!

Bradul pentru copii este indispensabil atunci cand vine vorba de Craciun; el semnifica bucurie, speranta si iubire, pace si fericire plus probabil ce e mai important pt ei: locul unde Mosul le va lasa cadourile mult visate… So, daca aveti copii, ei trebuie sa se bucure de un bradut de fiecare data!

Bradul de la birou

Cel mai mult timp din viata il petrecem la job si unii oameni din diverse domenii de activitate petrec Craciunul departe de familie dar inconjurati de colegi, la locul de munca! Daca esti unul dintre ei, incearca sa iti aduci bucuria acestei sarbatori chiar in biroul tau!

Cum? Avand langa tine un bradut de craciun artificial de ce dimensiune vrei tu, ce culoare vrei tu, decorat fix dupa bunul plac si care sa iti aduca in fiecare zi un zambet pe chip ori de cate ori pasesti pragul biroului! Colegii cu siguranta o sa iti urmeze exemplul si astfel mediul vostru de lucru o sa fie unul minunat, incarcat de emotie, bucurie si zambet!

Bradul de daruit

Daca vrei sa faci un cadou fara un motiv anume in luna decembrie parintilor sau bunicilor, si nu ai habar ce sa daruiesti, un brad artificial gata decorat este perfect! Gandeste-te ce bucurie ai face mamei tale sa te vada intrand pe usa cu un bradut dragut, gata aranjat de sarbatoare chiar de fiul/fiica sa!

Ca pe vremuri cand stateati toti in aceeasi casa si desfaceati pungile cu ornamentele de anul trecut, stateati ore in sir sa va hotarati ce culoare sa fie beteala sau ce glob e mai fain sa fie agatat in partea din fata a bradului in timp ce la aparatul de radio din bucatarie se auzeau colinde… frumoase amintiri nu?

Timpul zboara si nu mai poti merge la ai tai sa impodobiti bradul impreuna dar il poti duce tu direct facut iar timpul ramas il puteti folosi doar sa ascultati colinde si sa mancati impreuna din delicioasele bucate gatite de mama/bunica…

Magia e in noi

Magia sarbatorilor de iarna e unica si trebuie sa o pastram intacta an de an, sa ne bucuram alaturi de familie si prieteni de fiecare moment petrecut impreuna si de ce nu, sa ne inspiram uitandu-ne chiar la bradul de Craciun si” furand” de la el tot ce e mai colorat si plin de viata! Nu masura inaltimea unui brad de Craciun ci masoara dragostea infinita pe care acesta ti-o transmite prin fiecare ramura a sa! E valabil nu doar pentru brazi ci si pentru oameni…

Ultimele articole

Explorați mai mult