21.8 C
București
AcasăAfaceriEvobuild.ro: care sunt avantajele cladirilor de birouri realizate pe structuri metalice?

Evobuild.ro: care sunt avantajele cladirilor de birouri realizate pe structuri metalice?

Din ce in ce mai multe companii multinationale aleg sa isi deschida birouri in Romania, intrucat forta de munca de aici este una de calitate, foarte multi tineri alegand job-urile stabile, care le permit sa isi foloseasca toate cunostintele in domeniul IT sau cunostintele de limbi straine. Avand in vedere tranzitionarea firmelor straine catre Capitala Romaniei, dar si catre celelalte mari orase din tara, a aparut nevoia de construire a cat mai multe spatii de birouri de birouri. In acest sens, foarte important de mentionat este ca imobilele realizate pe structuri metalice prezinta o lista consistenta de avantaje, de care dezvoltatorii trebuie sa tina cont. Specialistii Evobuild.ro au realizat o lista cu cele mai importante beneficii!

Specialistii Evobuild.ro sustin despre cladirile pe structuri metalice ca sunt mai usor de realizat

Pentru inceput, foarte important de mentionat este ca imobilele pe structuri metalice sunt mult mai usor de ridicat in comparatie cu cele realizate din caramida. Muncitorii pot manevra structurile metalice extrem de simplu, avand capacitatea de a ridica spatii de birouri generoase intr-un timp foarte scurt. De exemplu, specialistii Evobuild.ro sustin faptul ca realizarea spatiilor de birouri poate dura chiar si cu pana la 50% mai putin spre deosebire de situatiile in care se folosesc materiale conventionale.

Metalul, mai eficient din punct de vedere financiar

Un alt avantaj al imobilelor realizate pe structuri metalice este acela ca, de exemplu, otelul este mult mai putin costisitor, in comparatie cu alte tipuri de materiale folosite in domeniul constructiilor si, in acelasi timp este si mai simplu de intretinut. Daca pana nu demult, cladirile de birouri erau ridicate cu precadere din beton, caramida sau lemn, astazi lucrurile s-au schimbat complet, majoritatea structurilor fiind moderne si eficiente.

Flexibilitate

Conform specialistilor in domeniul constructiilor, metalul este usor de integrat intr-o gama larga de proiete, fie ca este vorba despre zone industriale sau despre zone rezidentiale. De exemplu, structurile metalice permit constructorilor sa foloseasca atat sticla, cat si lemn pentru realizarea peretilor.

Durabilitate

Pe lista beneficiilor de care se bucura cei care cumpara sau inchiriaza birouri pe structuri metalice se numara si durabilitatea. Este dovedit faptul ca imobilele realizate din astfel de materiale sunt durabile, putand fi folosite fara probleme o perioada indelungata. In acelasi timp, structurile metalice prezinta un nivel redus de sensibilitate la fisurare ori la temperaturi foarte ridicate ori foarte scazute. De exemplu, in cazul cutremurelor, metalul reuseste sa se comporte exemplar, oferind indivizilor siguranta de care au nevoie.

Metalul este prietenos cu mediul

Nu in ultimul rand, metalul este un material prietenos cu mediul. Cele mai multe dintre cladirile realizate pe structuri metalice sunt lucrate din otel reciclabil. Asta inseamna ca managerii care decid sa realizeze o noua contructie au posibilitatea de a recicla metalul folosit pentru o alta cladire, in loc sa achizitioneze materiale noi.

Lista beneficiilor pe care le prezinta cladirile realizate pe structuri metalice poate continua, insa cele mentionate anterior trebuie luate in considerare cu precadere de catre persoanele care sunt in cautarea unor spatii de birouri!

Ultimele articole

Explorați mai mult