6.2 C
București
AcasăCasa & GradinaDe ce sa optezi pentru mobila de bucatarie la comanda?

De ce sa optezi pentru mobila de bucatarie la comanda?

Fiecare persoana a fost pusa cel putin o data in situatia de a aloca sume considerabile pe mobila din casa, oprindu-se in primul magazin si neluand in calcul variantele cu mult mai accesibile, precum mobila de bucatarie la comanda pentru ca mobilierul sa se potriveasca perfect in spatiul in care urmeaza sa fie introdus.

Mobila de bucatarie la comanda – avantaje

Mobila de bucatarie la comanda ofera o serie de avantaje importante:

  • Se potriveste perfect in spatiul interior disponibil indiferent de dimensiunile acestuia, chiar si in bucatariile de dimensiuni mici;
  • Se va plia perfect pe situatie, mai exact va ocoli cu succes tevile, nu va obtura geamurile si usile si va permite suficient spatiu de miscare in zona;
  • Este suficient de inalta astfel incat sa incapa in camera, dar si sa respecte dorintele utilizatorului. Exista inclusiv piese de mobilier de bucatarie la comanda care ajung pana la tavan;
  • Este utila – mobila executata la comanda este realizata conform cu dorintele utilizatorului si tot ce trebuie acesta sa faca este sa defineasca modul in care mobilierul trebuie sa fie amplasat si ce anume vrea sa obtina de la aceste piese de mobilier pe care le comanda;
  • Utilizatorul poate alege feroneria si accesoriile si poate exprima liber toate particularitatile pe care si le doreste.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care mobila executata la comanda le ofera proprietarilor. Exista mai multe lucruri ce trebuie luate in calcul in momentul in care este aleasa mobila pe comanda si ar trebui urmate anumite sfaturi pentru ca mobilierul sa iasa conform exigentelor de spatiu si preferinte personale.

Cum se alege corect mobila pe comanda?

Pentru inceput se recomanda ca proprietarul sa masoare corect dimensiunea spatiului in care mobila urmeaza sa fie pusa. Ulterior este important sa fie definit un stil anume. Este recomandat sa se utilizeze aproximativ acelasi stil folosit in toata casa pentru a se pastra o unitate.

Calitatea materialului din care este confectionata mobila pe comanda conteaza foarte mult si trebuie sa fie luata in calcul in special pentru mobila de bucatarie care va fi foarte solicitata. Este foarte important ca materialul din care este confectionata bucataria sa aiba o calitate foarte buna in special pentru ca mobila se va schimba la intervale de timp mari si va trebui sa reziste.

Blatul pentru mobila de bucatarie se va alege astfel incat sa fie foarte usor de intretinut si sa reziste bine in cazul umiditatii, la temperaturi mari si la contactul cu agentii chimici. Blaturile nu au striatii si favorizeaza depunerea de bacterii.

Culoarea mobilierului conteaza de asemenea foarte mult. Nu este recomandat sa se aleaga o culoare doar pentru ca este moderna deoarece moda are tendinta de a trece si mobila va ramane mai mult in casa. Este bine sa fie aleasa culoarea conform cu restul spectrului cromatic folosit la interior, mai exact in conformitate cu culorile peretilor si alte altor accesorii interioare dar si cu stilul care a fost abordat in incapere inca de la bun inceput.

Ultimele articole

Explorați mai mult