19.5 C
București
AcasăSportGhid de achizitie biciclete electrice   

Ghid de achizitie biciclete electrice   

Viata intr-un oras supraaglomerat asa cum este Bucurestiul, spre exemplu, poate fi imbunatatita cu ajutorul noilor gadgeturi. Trotinetele electrice sau bicicletele electrice reprezinta noul trend pentru ca sunt usor de manevrat, ating o viteza suficient de mare si permit o deplasare mult mai rapida, in conditii confortabile. Oamenii pot uita de orele pierdute in trafic sau de nervii acumulati in fata semafoarelor. Acum totul se transforma intr-o adevarata joaca, o joaca extrem de utila pentru adultii care trebuie sa ajunga la birou in orele de varf atunci cand se circula bara la bara.

Ce trebuie sa stie un cumparator despre biciclete electrice in genul acestora 

  • Viteza pe care o ating este de pana la 25 km/h mai mult decat suficient pentru a ajunge intr-un timp mult mai scurt la destinatie;
  • Utilizatorii pot parcurge distante foarte mari care ating chiar si 60 km;
  • Datorita dimensiunilor reduse, bicicletele pot fi usor de depozitat atat in portbagajul masinii, cat si boxele blocurilor;
  • Mediul inconjurator este astfel protejat – mai multi oameni ar trebui sa renunte la confortul oferit de autoturism si sa mizeze mai mult pe variantele ecologice;

Multi oameni se pot intreba de ce ar trebui sa aleaga niste biciclete electrice in genul acestora in locul bicicletelor clasice. In primul rand, acestea stimuleaza activitatea intregului organism fara ca utilizatorul sa depuna un efort mult prea mare la primele ore ale diminetii. Nivelul noxelor emise este 0 ceea ce poate reprezenta unul dintre cele mai mari beneficii, mai ales pentru iubitorii mediului inconjurator care incearca din toate puterile sa protejeze natura.

Un mare plus il reprezinta posibilitatea plierii. Cu alte cuvinte, o astfel de bicicleta poate fi usor de transportat, dar mai ales de depozitat. Cine nu si-ar dori sa ajunga la birou mai repede? Cine nu si-ar dori sa aiba timp sa savureze o delicioasa cafea in loc sa stea blocat in trafic? Cu siguranta, toata lumea va aprecia avantajele pe care aceste minunate biciclete electrice.

Detaliile tehnice sunt extrem de importante fapt pentru care doritorii trebuie sa stie ca o bicicleta electrica functioneaza pe baterii. Atunci cand acestea se consuma, utilizatorii pot alege sa pedaleze pentru a ajunge la destinatie. Un astfel de model poate fi actionat si de la pedale in momentul in care oamenii doresc sa depuna un plus de efort. Este nevoie de o perioada de pana la 4 ore pentru ca bateria sa fie complet incarcata, iar bicicleta sa functioneze la capacitate maxima.

Echipa de la Monkey Board este formata din oameni profesionisti care ofera tuturor cumparatorilor o garantie de 24 de luni indiferent de modelul achizitionat. Mai mult decat atat, acestia asigura mentenanta si reparatii pentru toate tipurile de produse, chiar si pentru cele care au achizitionate din alt magazin.

Comenzile sunt preluate in cel mai scurt timp si urmeaza sa fie livrate in maxim 48 de ore de care o firma de curierat. In cazul in care cumparatorii au unele nelamuriri exista un operator disponibil, gata in orice moment sa raspunda tuturor intrebarilor.

Ultimele articole

Explorați mai mult