21.8 C
București
AcasăCumparaturi OnlinePeleți bedding de la Kingpellet

Peleți bedding de la Kingpellet

Comandați de pe Kingpellet.ro peleți bedding pentru animale domestice și renunțați la așternuturile clasice din paie,fân sau rumeguș, dacă vreți să îmbunătățiți confortul necuvântătoarelor pe care le creșteți în gospodărie sau în ferme.

Așternuturi confortabile și igienice pentru animale din peleți biodegradabili

Inițial, când venea vorba de peleți, automat gândul zbura la un tip de combustibil natural, mai puțin poluant și cu o energie calorică mai mare decât lemnul utilizat  pentru ardere în forma clasică.

Iată că există totuși peleți utilizați și în alte scopuri, nu doar pentru a fi arși în sobe, centrale termice sau chiar șeminee.

Peleții bedding pentru animale sunt din ce în ce mai cunoscuți și întrebuințați de către crescătorii de animale domestice, mai ales în grajdurile de cai. Chiar și aceia ce au în casă un porcușor de Guineea sau un papagal, pot să folosească acest material novator pentru un așternut igienic la modă.

Ce sunt peleții bedding pentru animale?

Peleții cu rol de așternut pentru animale sunt acele produse fabricate din resturi lemnoase, mai precis din fibre de lemn comprimat care sunt cunoscuți sub denumirea internațională de peleți bedding.

Ei oferă o soluție modernă de îmbunătățire a habitatului existent în grajduri și adăposturi pentru porci, capre, dar și în incintele unde se cresc păsări.

Peleții bedding formează un strat sănătos cu mare capacitate absorbantă. În plus, ei au și rolul de a neutraliza eficient mirosurile emanate de dejecții.

Peleții pentru animalele și păsările de companie vor păstra habitatele micuților dvs. prieteni curate, uscate și confortabile.

Mulți utilizatori au descoperit de curând cu încântare acest material special, ușor de așezat și îndepărtat.

Deoarece este vorba de biomasă, adică de niște produse 100% naturale, în afară de faptul că spațiile unde trăiesc animalele vor fi foarte igienice, ele garantează și o sănătate mai bună a acelora ce se bucură de ele.

Avantajele peleților bedding

Așternuturile din peleți permit revalorificarea deșeurilor naturale care, în mod tradițional sunt distruse. Este bine că s-au pus la punct tehnologii de ultimă oră care dau o nouă viață acestor resturi biodegradabile.

Trebuie menționat faptul că peleții bedding sunt realizați din deșeuri netratate chimic, deci sunt neutre, neafectând în niciun fel animalele și păsările în adăposturile, volierele, coliviile cărora sunt așternute.

Așchiile de lemn se transformă într-un material asemănător cu rumegușul, care mai apoi se comprimă cu ajutorul unor dispozitive speciale de peletizare. Densitatea produselor finite se obține doar prin tasarea până la densitatea stabilită de normative, nu prin utilizarea unor aditivi care să țină granulele lemnoase împreună.

Sunteți gata și dvs. ca să începeți folosirea de peleți cu rol de așternut pentru animale?

Peleții din lemn pentru animale sunt o modalitate versatilă și durabilă de a vă menține habitatele curate și sănătoase. Aflați mai multe despre acest produs modern dacă intrați pe site-ul kingpellet.ro. Tot de acolo puteți comanda cantitatea dorită de peleți bedding pentru animale

E suficient ca să folosiți doar o singură dată acești peleți speciali și nu o să mai renunțați la ei. 

Avantajele pe care ei le oferă, se pot sintetiza în următoarele:

– oferă un nivel scăzut de praf;

– sunt 100% naturali;

– biodegradabili;

– absorbanți;

– substrat curat.

În plus, mulți utilizatori vor găsi că peleții bedding (de așternut) pentru animale sunt o alegere mai bună decât așchii de lemn sau paie pentru nevoile animalelor. Ei pot absorbi rapid dejecțiile. Granulele lemnoase saturate devin umede, își amplifică volumul cam de trei ori, iar apoi pot ca să fie îndepărtate cu ușurință și înlocuite cu altele uscate.

Acest lucru face curățarea ușoară a habitatelor si creează un mediu curat și sănătos pentru animalele pe care le creșteți.

În plus, prin utilizarea peleților bedding se face și economie de timp în fermele de creștere a animalelor.

Spre deosebire de așchii de lemn, paie și rumeguș, peleții pentru așternuturi de animale nu se vor lipi de blana sau penajul animalelor sau păsărilor ce le folosesc ca așternut.

În plus, se reduce și reduce cantitatea de pulberi din aer, ceea ce previne problemele respiratorii, inclusiv astmul bronșic și alergiile.

Ultimele articole

Explorați mai mult