21.6 C
București
AcasăCadouriPractic in casa: etichete in rola

Practic in casa: etichete in rola

Vrei sa nu incurci borcanele ce trebuie puse pentru pastrare? Sau doar ai nevoie sa scoti un anumit produs in evidenta? Cel mai bine este sa folosesti etichetele in rola, utile si foarte practice in casa si gradina ta!

Acestea se pot achizitiona la preturi relativ ok din magazinele cu articole de acest gen, dar le mai poti gasi si online, sunt destui producatori, precum Dasscenter acolo unde etichetele in rola sunt la ele acasa!

Etichetele se pot pune pe diverse produse

Astfel de folii nu sunt utile numai pentru anumite produse gen borcane, ci si pe rafuri in magazine sau pe diverse obiecte de mobilier.
Etichetele pot fi pe rola industriale sau neindustriale, termice sau lucioase. Exista o mare gama in care se gasesc, ceea ce inseamna ca ai mereu posibilitati nenumarate de a le alege, cand ai mai mare nevoie.

Mari vanzari de etichete sunt la inceput de an scolar, dar si in octombrie, cand se pregatesc borcanele cu muraturi pentru iarna.

Aceste produse se aplica usor, nu trebuie decat sa le lipesti pe suprafata dorita.

Aceste role se gasesc in magazinele cu articole de birotica si papetarie, dar si online. In mediul virtual este foarte simplu sa le cumperi, nu este nevoie decat de plasarea unei comenzi.

Exista produse pentru masini de etichetare automata, ceea ce inseamna ca este usor sa le inscriptionezi.

Etichetele in rola sunt tiparite cel mai adesea cu ajutorul tehnologiei flexo avand o durata mare de viata. Trebuie sa respecti cu atentie instructiunile producatorului.

Exista pe piata si etichete industriale removabile, ceea ce inseamna ca atunci cand nu mai sunt de actualitate pot fi indepartate foarte usor, fara nicio tehnica speciala.
Astfel de produse pot fi aplicate si in magazine, pe rafturi, fiind usor de indepartat.

Pretul acestor produse este stabilit in functie de fiecare model in parte, insa pot fi facute si la comanda, ceea ce inseamna ca vor avea un pret mai mare. Puteti incerca sa achizitionati de la Dasscenter, acestia fiind printre primii producatori de etichete si folii adezive. Comenzile se realizeaza foarte usor printr-un formular de comanda, iar plata se face prin ordin de plata, ramburs.

Ultimele articole

Explorați mai mult