6.6 C
București
AcasăAfaceriPrescontainerul, o investitie inteligenta pentru orice companie mare

Prescontainerul, o investitie inteligenta pentru orice companie mare

In zilele noastre, multe companii si industrii fac eforturi pentru a reduce cantitatea de deseuri generate. Practic, se cauta modalitati de a implementa programe de gestionare mai buna a deseurilor. O astfel de metoda adoptata de firmele mari este utilizarea echipamentelor de compactare a deseurilor.

Avantajele utilizarii unui prescontainer sunt numeroase. Un prescontainer poate inmagazina mult mai multe deseuri decat un container de dimensiuni standard, ceea ce inseamna ca veti colecta mai multe deseuri pe care le puteti recicla. Cu ajutorul dispozitivului de presare din dotarea acestor echipamente, deseurile sunt compactate reducandu-si volumul si facilitand transportul, ceea ce duce la rentabilizarea cheltuielilor de deplasare.

O alta solutie de gestionare inteligenta a deseurilor este utilizarea unor tocatoare deseuri, acestea fiind destinate tipurilor diferite de deseuri, in special celor din material dur, care fac ca strangerea lor inaintea colectarii sa ocupe un spatiu mult prea mare.

Compactarea deseurilor inseamna mai putine deplasari la depozitul de deseuri. Aceasta este o solutie mai ecologica pentru eliminarea deseurilor. De asemenea, mai putine deplasari la depozitele de deseuri vor reduce costurile de transport. Totodata, companiile care folosesc echipamente de compactoare a gunoiului isi vor imbunatati reputatia in randul clientilor. Clientii vor fi mai atrasi sa faca afaceri cu o companie care promoveaza programe ecologice de gestionare a deseurilor.

Economii la transportul de deseuri

Deseurile necompactate ocupa cu pana la 20 de ori mai mult spatiu de depozitare decat deseurile compactate. Costurile de transport al deseurilor sunt reduse semnificativ pentru ca o cantitate uriasa de deseuri, odata compactate, vor putea fi incarcate intr-un singur transport, ceea ce face ca costurile de transport sa poata fi reduse cu pana la 50%.

Economii la locul de munca

Drumurile pe care angajatii trebuie sa le faca pentru gestionarea deseurilor necesita timp. Compactarea cat mai aproape de sursa de generare a deseurilor produce beneficii incredibile. Astfel, angajatii nu vor mai pierde timp pentru a scoate deseurile. De exemplu, un prescontainer de deseuri reciclabile are un raport de compactare de aproximativ 5: 1, concepute sa compacteze o masa mare de deseuri (in medie 6 tone de carton), functionand rapid, cu un ciclu de impingere de numai 36 de secunde.

Amortizarea investitiilor

Tinand cont de reducerea cheltuielilor cu gestionarea deseurilor, amortizarea investitiei in utilaje profesionale va fi rapida. Alte economii includ: amortizari de impozite; reducerea taxelor; cresteri de salarii si economii asociate; economii indirecte la locul de munca, inclusiv beneficii pentru angajati; siguranta la locul de munca; cresterea moralului angajatilor datorita unui mediu de munca mai bun si mai curat; posibilitatea de reciclare a deseurilor etc.

Ultimele articole

Explorați mai mult