2 C
București
AcasăCasa & GradinaServiciile de design interior pentru case si vile – o necesitate in...

Serviciile de design interior pentru case si vile – o necesitate in societatea moderna actuala

Proprietarii locuintelor cu spatii generoase au posibilitatea de a le amenaja fabulos, dat fiind faptul ca dimensiunile incaperilor permit acest lucru. Pentru amenajari reusite pot sa apeleze la ajutorul unei echipe de specialisti in design case si vile, capabili sa faca modificari de mare amploare in intreaga locuinta sau doar intr-o camera.

Apeland la astfel de servicii, proprietarii nu vor mai fi singuri in procesul lung si epuizant de amenajare interioara. Aceasta optiune nu trebuie privita ca un moft, ci mai degraba ca o necesitate. In fond, propria locuinta trebuie sa fie locul ideal pentru petrecerea timpului.

Ce presupune conceptul de design case si vile

Pentru a crea un concept de design interior modern in incinta unei case sau a unei vile construite recent sau in urma cu cateva decenii, proprietarii pot apela la servicii specializate in amenajari interioare cu materiale de cea mai buna calitate, proiecte 3D care sa fie pe placul clientilor.

In cazul unui apartament, specialistii au de gandit si de amenajat numai cateva camere, insa in cazul unei vile sau a unei case mai spatioase, este necesara mult mai multa munca si idei care sa cuprinda baile, doarmitoarele, camerele de relaxare sau de joaca.

Amenajarea unei vile sau a unei case reprezinta o investitie pe termen lung care trebuie sa tina de cateva criterii importante precum design, confort, functionalitate si durabilitate.

Specialistii Studio inSIGN ofera solutii optime pentru orice tip de spatiu

Este vorba despre orice tip de spatiu ce trebuie amenajat in interiorul unei case sau vile, inclusiv bucatarie, living room, dining room, dormitoare, camerele copiilor, camera de oaspeti, bai, holuri, zona de intrare. De asemenea, specialistii pot sa ofere clientilor solutii optime de amenajare a camerei de joaca pentru copii, a camerei de tip home cinema, a spatiilor de relaxare, dar si a altor incaperi precum birou, biblioteca, dressing, sala de biliard si lista poate continua.

In vederea realizarii unui proiect de design interior pentru case si pentru vile, specialistii studioului inSIGN vor urma etape ce includ discutia cu beneficiarul, deplasarea pana la spatiul ce necesita amenajat pentru a efectua masuratorile necesare si pentru a intelege nevoile si dorintele clientului, realizarea proiectului 3D, implementarea acestuia, urmarirea etapelor de santier, dar si alte servicii precum bugetare si management proiect.

Este foartea importanta prezentarea proiectului in 3D cu imagini foto cat se poate de realiste, permitand astfel beneficiarului sa aiba o viziune cat mai clara asupra amenajarii. Nu in ultimul rand, se va prezenta si varianta finala de proiectare, oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari, urmand ca deciziile sa fie luate cu mult simt de raspundere.

Ultimele articole

Explorați mai mult