21.6 C
București
AcasăFashionAccesorizarea unui palton de toamnă - 3 idei inspirationale

Accesorizarea unui palton de toamnă – 3 idei inspirationale

Toamna este un anotimp nostalgic, apreciat, de regulă, de visători și de artiști. Odată cu schimbarea temperaturilor și a atmosferei generale, se schimbă și piesele vestimentare din garderobă, existând tot mai multe preferințe către pardesiuri sau paltoane. Eleganța, rafinamentul și delicatețea oferite de un palton sunt doar câteva dintre calitățile pe care acesta le îndeplinește de fiecare dată cu succes. 

Cu toate acestea, este important să se acorde o atenție sporită și accesoriilor folosite, pentru că și ele pot oferi un plus de eleganță și feminitate.  Ideale în contextul unui palton sunt accesoriile fine, dar versatile. 

În această categorie intră cu succes aceste bijuterii de aur, ele reușind  să completeze armonios paltonul:

Broșa

Broșa este unul dintre cele mai importante accesorii, drept urmare, nu trebuie să fie omisă la o astfel de ținută și, mai mult decât atât, nu trebuie să lipsească din colecția de bijuterii ale unei femei. 

Un aspect esențial de avut în vedere în acest caz este contrastul. Singurul mod în care broșa poate să iasă în evidență și să ofere efectul dorit este să aibă o culoare vibrantă, în contrast cu estetica paltonului.

Dimensiunea este un alt criteriu de selecție de care trebuie să se țină cont. Doamnele care își doresc să atragă atenția cu o ținută îndrăzneață pot opta cu încredere pentru o broșă de dimensiuni mai mari, însă cu o estetică minimalistă.

Colier cu un pandantiv rafinat

Colierul este un alt accesoriu care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din colecția de bijuterii a unei femei. De acesta poate să fie atașat un pandantiv care să reflecte personalitatea celei care îl poartă. Într-o ținută în care este integrat paltonul de toamnă, colierul cu un pandantiv din aur delicat oferă o notă rafinată și boemă întregii ținute.

Conform specialiștilor, se recomandă ca pandantivul folosit să fie în contrast cu vestimentația, pentru ca cele două elemente să se completeze armonios una pe cealaltă, la fel ca în cazul broșei. 

Inel statement

O altă piesă care poate să fie luată în considerare și care îmbunătățește semnificativ aspectul ținutei este chiar inelul din aur. Indiferent că se optează pentru un inel cu diamante sau alte piese prețioase, o astfel de bijuterie oferă un efect spectaculos ținutei, în acord cu tendințele ce domină în prezent moda. De asemenea, ideale în acest context sunt și inelele cu forme nonconformiste, cu dimensiuni mai mari.

Concluzii

Accesorizarea paltonului de toamnă nu este deloc o activitate dificilă, dacă se optează pentru bijuterii din aur elegante. Important este să se țină cont de preferințele personale și de realizare a contrastului între nuanțe, astfel încât să ofere un aspect deosebit. Doamnele care caută inspirație pentru accesorizarea corectă a paltonului pot ține cont de sfaturile menționate mai sus.

Ultimele articole

Explorați mai mult