19.7 C
București
AcasăCadouriCe trebuie sa stii despre frizura COMB OVER?

Ce trebuie sa stii despre frizura COMB OVER?

O frizura cu pieptene este un tip de coafură care implică pieptănarea părului într-o parte pentru a acoperi o chelie. Această coafură este de obicei purtată de bărbații care încep să chelească.

Pieptănul poate fi o modalitate foarte eficientă de a acoperi o chelie, dar este important să știi să-ți coafezi părul în acest fel, astfel încât să arate natural și să nu fie exagerat de făcut. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le ții cont dacă vrei să treci pieptene peste coafură:

Alegeți partea dreaptă.

Dacă aveți de gând să vă pieptănați părul într-o parte, trebuie să vă asigurați că alegeți partea potrivită. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să te uiți în oglindă și să vezi care parte arată cel mai bine pentru forma feței tale.

Pieptănatul este un tip de tunsoare în care părul este lung în partea de sus și se scurtează treptat spre spate și lateral. Aceasta este cea mai potrivită pentru bărbații cu părul natural drept.

Dacă aveți de gând să vă pieptănați părul în lateral, trebuie să vă asigurați că alegeți partea potrivită. Cel mai bun mod de a face acest lucru este găsirea unui punct de mijloc între cele două părți ale capului.

Odată ce ați găsit acest punct, puteți începe apoi să vă periați părul în direcția în care doriți să se îndrepte.

Amintiți-vă, cheia este să vă faceți timp și să nu vă grăbiți prin proces. În caz contrar, s-ar putea să ajungi cu un look de care nu ești mulțumit.

Bărbații cu părul creț sau bărbații cu părul care nu este suficient de lung nu ar trebui să aibă tunsoare pieptene.

Acest tip de tunsoare este benefic pentru formele rotunde, ovale și pătrate ale feței, deoarece face ca fața să pară mai subțire. Partea laterală poate fi variată în funcție de forma feței.

O tunsoare pieptene este o coafură pentru bărbați foarte populară care arată îngrijit, elegant și modern. Acest tip de tunsoare este perfect pentru bărbații care au forme rotunde sau pătrate ale feței sau care au părul subțiat în partea de sus a capului.

După cum sugerează și numele, părul de pe o parte a capului este pieptănat pe cealaltă parte, lăsând un păr lung într-o parte. Părul de pe cealaltă parte este apoi măturat înapoi, acoperind zona cheală.

Alege Salon Transilvania, o frizerie din cluj moderna, cu 400mp spatiu pentru barbati si femei.

Ultimele articole

Explorați mai mult