2 C
București
AcasăCumparaturi OnlineAfla ce-ti rezerva numerologia!

Afla ce-ti rezerva numerologia!

Universul trimite întotdeauna răspunsuri la întrebările tale sub formă de semne, pe care pur și simplu nu le poți citi. În acest sens ai nevoie de cărți de numerologie. Numerologia este un complex de credințe ezoterice care indică legătura dintre numere (în principal data nașterii) și evenimente din viața unei persoane. Dacă ești interesat de numerologie, cărțile de numerologie sunt cea mai completă sursă de cunoștințe din acest domeniu.

Există numere care te bântuie toată viața

Numărul unui apartament, mașină, telefon poate conține același număr. Cu ajutorul numerologiei, poți afla multe despre tine și despre aceste numere care ies mereu în calea ta. De asemenea, este adevărat că unii oameni ajung la extreme și încep să vadă semne în orice și să își construiască astfel viața, pornind de la acest lucru. Acest lucru este greșit și ar trebui să fii foarte atent.

Nu există învinși

Nu aș spune că există oameni norocoși sau învinși. Oamenii tind să analizeze situațiile și să găsească explicații care uneori nu au niciun temei. Dacă o persoană spune că nu reușește, deoarece totul din jurul său este rău și circumstanțele nu sunt în favoarea lui, atunci acea persoană nu este foarte ghinionistă, ci, undeva a greșit. Marele succes în viață există doar în cazul în care binele făcut cândva, se întoarce.

Coduri ale vieții și destinului. Studiul numerelor magice

Probabil, toată lumea cunoaște situația, când la examen, nefiind prea pregătit, scoți un bilet norocos – și norocul îți este în buzunar sau ai cumpărat un bilet de avion – și totul în viață începe imediat să ia o formă genială, iar problemele complexe sunt rezolvate de parcă de la sine. Cu toate acestea, se întâmplă și invers: totul îți cade printre degete și chiar și o simplă problemă nu poate fi rezolvată. În acest caz, îți spui: „Astăzi nu este ziua mea norocoasă”. Și este adevărat. Într-o astfel de zi, energia ta, energia oamenilor din jurul tău, în general, cel mai probabil, a intrat în conflict. Presupune intuitiv că este mai bine să dedici astfel de zile odihnei și nu celei mai responsabile activități. Se pare că aceasta este o decizie destul de înțeleaptă. Are o bază complet științifică. Cu toate acestea, știința uimitoare a numerologiei poate da mai mult de un sfat foarte util, dar pentru asta trebuie să citești cărți de numerologie.

Coincidențele numerice se găsesc tot timpul – în numere de telefon și mașină, în adrese și numere de podea, în datele nașterii. Acestea nu sunt coincidențe aleatorii, ci o dependență foarte certă, așa-numita magie a numerelor. Numerele permit nu numai măsurarea cantităților, ci și proprietățile și caracteristicile calității, îți atrag atenția asupra diferitelor fenomene, care îți pot spune multe. Numerele îți afectează în mod inevitabil viața, pe o varietate de evenimente și este imposibil să negi că magia numerelor există. Trebuie doar să găsești cheia codului secret.

Ultimele articole

Explorați mai mult