32.8 C
București
AcasăCasa & GradinaBalustrada din sticla o investitie inteleapta pentru casa ta

Balustrada din sticla o investitie inteleapta pentru casa ta

Daca cautati un mod interesant de realiza o decoratiune in jurul piscinei sau a balconului, alegerea unei balustrade de sticla este o optiune excelenta. Exista multe cladiri care folosesc balustrade pentru scari si balcoane.  Desi aceste balustrade sunt fabricate din diferite materiale precum lemn, fier, otel inoxidabil etc., alegerea sticlei poate fi o idee grozava. Iata cateva argumente:

Transforma aspectul cladirii

Unul dintre avantajele majore ale instalarii balustradelor de sticla este capacitatea lor de a adauga frumusete oricarei cladiri in care sunt montate. Sticla este un material care adauga o nota sofisticata si de eleganta locuintei sau biroului. Frumusetea este data si datorita faptului ca sticla reflecta lumina. Acest lucru va fi, de asemenea, util pentru dvs. atunci cand intentionati sa va vindeti locuinta, deoarece veti obtine o suma mai mare din partea cumparatorului. O balustrada sticla este o investitie foarte apreciata de cumparatori.

Mai multa siguranta

Pe langa faptul ca o balustrada din sticla arata gratios si se potriveste perfect cu decoratiunile moderne, puteti fi sigur ca acest tip de balustrada confera si multa siguranta.

Va oferi un plus de siguranta balconului, scarilor, piscinei si in multe alte zone. Acest lucru se datoreaza faptului ca balustradele din sticla sunt realizate din sticla securizata extrem de rezistenta, care nu se va deteriora in timp asa cum se intampla cu alte materiale, precum lemnul sau metalul.

Creeaza spatiu

Balustradele din sticla sunt atat de apreciate si pentru ca sunt un element decorativ care creeaza iluzia ca spatiul locuintei sau cladirii de birouri este mai mare. Iluzia creata de sticla creeaza o perceptie a unei atmosfere deschise, proaspete si mai expansive in toata casa.

Mai multa lumina

Un alt avantaj al balustradelor din sticla este ca acestea reprezinta o sursa excelenta de lumina naturala. Multi proprietari de locuinte aleg astfel de balustrade pentru a crea iluzia unui spatiu bine luminat. Daca aveti o zona de piscina bine intretinuta sau o gradina superba, sticla va ajuta sa va bucurati cat mai mult de priveliste.

Usor de intretinut

O balustrada din sticla fara rame este foarte usor de curatat si intretinut. Balustradele din alte materiale, cum ar fi metalul sau lemnul, vor costa mult mai mult si sunt, de asemenea, mult mai greu de curatat, in principal datorita faptului ca au modele complicate. Cand vreti sa stergeti o balustrada din sticla, veti avea nevoie doar de o solutie de sters geamuri si o carpa. 

Ultimele articole

Explorați mai mult