19.3 C
București
AcasăDiverseReusita unui eveniment depinde de locatia in care se desfasoara

Reusita unui eveniment depinde de locatia in care se desfasoara

Fie ca este vorba despre nunta, majorat sau despre un botez, despre o petrecere corporate sau orice alt eveniment, locatia este foarte importanta. Cei care locuiesc in apropiere de Ploiesti sau Buzau si au in plan organizarea unei petreceri grandioase sau mai restranse, pot sa apeleze la o echipa de profesionisti, specialisti in organizari evenimente la Seva Events care se ocupa de tot ceea ce este necesar, astfel incat invitatii sa se simta foarte bine.

De alegerea locatiei depinde reusita evenimentului

Inca din primele luni de viata, bebelusului i se asigura o petrecere grandioasa – petrecerea de botez, care urmeaza slujbei de crestinare. Unii parinti aleg o petrecere mai restransa, cu mai putini invitati, din randul rudelor sau cunoscutilor, in timp ce altii aleg o petrecere grandioasa, asemanatoare unei nunti.

Nunta este un alt eveniment ce trebuie celebrat asa cum se cuvine si necesita o locatie optima. Salonul mare Seva Events este locatia perfecta pentru o nunta la care sunt invitati multi prieteni si membri ai familiei.

Pe langa nunti si botezuri, acest restaurant poate gazdui si petreceri de majorat sau petreceri corporate, petreceri aniversare sau alte evenimente placute.

Reprezentantii salonului ofera o locatie accesibila la care se poate ajunge usor cu autoturismul personal sau cu taxi, ofera cele mai bune sfaturi si indrumari pe toata durata organizarii nuntii, sedinta de degustare in urma careia pot adapta optiunile de meniu, dar si posibilitatea de a opta pentru o fantana de ciocolata, un candy bar sau o cabina foto.

Meniuri ca la carte pentru toate exigentele invitatilor

Indiferent ca aleg un meniu mai sofisticat sau un meniu mai simplu si traditional, sau ca doresc sa puna pe masa invitatilor sarmale si mamaliga, mixed grill sau peste la gratar, fie ca opteaza pentru un meniu cu bauturi alcoolice sau non alcoolice, sau pentru feluri traditionale romanesti sau internationale, rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Atat gustarile calde, cat si gustarile reci, dar si felurile principale sunt preparate din cele mai proaspete ingrediente.

Important este ca organizatorii evenimentului sa tina cont de anotimp sau de sezon, de calitate sau cantitate, de preparate potrivite pentru toate varstele, de posibilitatea de a le degusta, dar si de ordinea mancarurilor pentru meniul evenimentului.

Meniurile au o structura standard, pe care o pot personaliza in functie de tematica sau de sezon. In general, acestea contin un aperitiv care poate fi servit rece sau cald, felul principal, carne la gratar si tort. Daca evenimentul are loc vara, meniul poate fi preparat cu alimente de sezon care nu costa foarte mult si sunt racoroase, in timp ce iarna, preparatele pot fi mai grase.

De asemenea, alegerea meniului depinde de varsta invitatilor. Daca sunt si copii la masa, se pot introduce in meniu alimente usoare, sucuri naturale, un aperitiv sanatos si mancaruri nu foarte grele.

Exista si posibilitatea de a se opta pentru un bufet suedez, astfel ca invitatii nu trebuie sa se aseze la masa in anumite intervale, ci vor manca atunci cand vor avea pofta.

Ultimele articole

Explorați mai mult