19.7 C
București
AcasăTurismBook Travel – Alege un sejur în Grecia la Salonic

Book Travel – Alege un sejur în Grecia la Salonic

Co-capitala Salonic, cunoscută și sub numele de „Nimfa din Thermaikos” fermecă pe toți călătorii, fie că o vizitează pentru o călătorie de agrement sau din motive de afaceri. Orașul are o mie de fețe, iar alternanța culturilor care l-au locuit a creat de-a lungul secolelor o atmosferă ospitalieră de oraș. 

Salonic este cunoscut pentru istoria sa bogată, monumentele sale și, desigur, pentru viața de noapte intensă datorită miilor de studenți pe care îi găzduiește în fiecare an. Nu întâmplător mulți îl descriu drept „orașul care nu doarme niciodată”. 

Sejururile la Salonic de la Book Travel oferă o varietate de activități vizitatorilor și mai ales celor care iubesc mâncarea bună. În general, nordul Greciei este renumit pentru gastronomia să.

Celebra plajă nouă din Salonic poate să nu fie potrivită pentru înot, dar este ideală pentru plimbări. Dacă te afli în zonă, cu siguranţă vei observa mii de tesaloniceni mergând de-a lungul coastei şi nu numai. Unul dintre avantajele Salonicului este că este înconjurat de sate de litoral, care se află în apropiere și le poţi vizita cu transportul public sau chiar cu barca în timpul lunilor de vară. În apropiere vei găsi plajele Perea, Nea Epivaton, Agia Triada şi Epanomi. Majoritatea plajelor sunt premiate cu steag albastru și sunt bine organizate cu restaurante și cafenele.

Gastronomie şi viaţă de noapte

Gastronomia din Salonic este o mare varietate de meniuri și este binecunoscută. Nu rata ocazia de a încerca delicatese locale și rețete tradiționale în timpul sejururilor tale, alese de la Book Travel. Deoarece de-a lungul secolelor a fost dominată de multe popoare și a primit oameni din diferite regiuni, bucătăria să este influențată de pretutindeni.

Salonic este renumit pentru divertismentul de seară. Multe magazine de noapte oferă divertisment de înaltă calitate în ritmuri străine și grecești. În Salonic poți găsi o modalitate de a te distra, deoarece exista diversitate pentru toate gusturile. 

Există baruri cu un stil aparte unde îți poți savura băutura în liniște, dar există și magazine pe care le poţi vizita într-un ritm mai intens. Marile centre de divertisment găzduiesc artiști celebri și scenele live. Bineînțeles, „orașul care nu doarme niciodată” nu duce lipsă de cluburi în care să te distrezi și să dansezi până la primele ore ale dimineții. 

Ultimele articole

Explorați mai mult