19.7 C
București
AcasăSanatateDe ce isi pierd oamenii dintii, chiar si in 2022?

De ce isi pierd oamenii dintii, chiar si in 2022?

S-ar putea spune ca oamenii sunt mai atenti ca niciodata la alimentele pe care le consuma, iar problemele legate de igiena orala sunt tratate cu seriozitate. Cu toate acestea, ei continua sa isi piarda dintii si sa apeleze la diverse tratamente stomatologice pentru a face ceva in legatura cu acest lucru. Unele cauze nu pot fi evitate, chiar si cu o igiena orara riguroasa. 

Spre exemplu, nu multi oameni stiu ca exista medicamente care pot provoca pierderea dintilor, precum unele medicamente pentru inima, unele antibiotice sau antidepresive si contraceptivele orale. De aceea, in situatia in care o peroana se vede nevoita sa ia un astfel de medicament, ea trebuie sa se consulte si cu un medic dentist. Solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa poate fi gasita in catalogul de servicii al clinicii stomatologice Excedent

Cum te poate ajuta o clinica stomatologica? 

De cele mai multe ori, oamenii se duc la o clinica stomatologica pentru ca se confrunta cu o problema si au nevoie de parerea unui profesionist. Totusi, exista posibilitatea ca el sa sufere si de alte afectiuni, pe care pur si simplu nu le-a sesizat pana la momentul respectiv. Din acel moment, lucrurile incep sa se complice. 

Primul lucru pe care o clinica il va face pentru a-l ajuta pe pacient este consultul. El are o valoare informativa, deoarece la final de consult, pacientul va afla care sunt problemele de care sufera si ce poate face pentru a le remedia. 

Care este solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa? 

Cei care vor sa-si recapete zambetul frumos, fara sa piarda prea mult timp, o vor putea face prin intermediul unui implant dentar fast and fixed. La prima consultatie, medicul dentist va analiza problema si va realiza investigatiile necesare. Pe urma, va intocmi planul de tratament, in care vor fi prezente aspecte legate de costuri si timpul necesar. 

In concluzie, chiar daca tehnologia evolueaza la o viteza uluitoare, pierderea dintilor reprezinta in continuare o problema cu care se confrunta foarte multi oameni. Din fericire pentru ei, exista la fel de multe solutii. 

Ultimele articole

Explorați mai mult