8.2 C
București
AcasăCumparaturi OnlineCămașă cu mânecă scurtă pentru zilele de vară

Cămașă cu mânecă scurtă pentru zilele de vară

Așadar, atunci când vine vorba de confecționarea hainelor pentru perioada de vară, este important să alegeți cu atenție materialele potrivite. Rețineți ceea ce vor căuta clienții și, de asemenea, amintiți-vă, dacă lucrați cu materiale grele în lunile fierbinți de vară, poate fi inconfortabil și pentru dvs.

Alegeți materiale care sunt ușoare

Când alegeți materialele potrivite vara, unul dintre cei mai importanți factori este că acestea trebuie să fie ușoare. Dacă un material este ușor, acesta tinde să se usuce mai repede decât un material greu. Hainele grele, cum ar fi jachetele voluminoase și alte haine groase, tind să se agațe de piele și să prindă căldura și transpirația, ceea ce nu este bun în lunile de vară. Hainele ușoare elimină acești factori, astfel încât materialele precum bumbacul și inul sunt cele mai potrivite pentru îmbrăcămintea de vară.

Alegeți materiale care sunt respirabile

Vara, sunt zile în care este deosebit de umed afară. Atunci când este combinat cu temperaturi ridicate, poate face viața foarte incomodă. Pentru a rămâne răcoros, corpul radiază căldură departe de corp, deci este important să permiteți circulației aerului să mențină o temperatură rece a corpului. Dacă realizați haine de vară care nu permit circulația aerului, aceasta poate duce la mirosuri neplăcute și igienă proastă.

Deci, utilizarea materialelor care sunt respirabile este un alt factor important pentru îmbrăcămintea de vară. Exemple excelente de materiale respirabile includ fibre naturale, cum ar fi bumbacul și inul, deoarece absorb mai bine umezeala și îi permit să se evapore. Fibrele sintetice sunt alegeri rele, deoarece tind să fie rezistente la apă, astfel încât să nu absoarbă umezeala corporală, ducând la mirosul corpului.

Alegeți materiale care sunt deschise la culoare și oferă protecție solară

Când alegeți materiale pentru vară, veți găsi că hainele de culoare deschisă sunt mai populare decât culorile mai închise. Hainele de culoare închisă absorb mai multă căldură în comparație cu hainele de culoare deschisă. Deci, cămășile întunecate păstrează mai multă căldură decât cămășile ușoare care, în căldura verii, este un lucru rău! Deci, îmbrăcămintea albă sau pastelată este o alternativă mai bună la îmbrăcămintea albastră sau neagră.

Un alt lucru care trebuie luat în considerare este radiația UV a soarelui. Deoarece lumina UV a fost asociată cu îmbătrânirea prematură a pielii și chiar cu cancerul de piele, este important să le oferiți clienților dvs. o protecție cât mai mare posibilă împotriva soarelui. Cămășile cu mânecă scurtă sunt o modalitate excelentă de a obține o anumită protecție și, dacă este ușoară și respirabilă, vor fi și ele incredibil de cool.

De asemenea, pantalonii bărbați confecționați din materiale respirabile vă vor ajuta să vă bucurați de libertate și să vă mișcați în voie.

Ultimele articole

Explorați mai mult