19.7 C
București
AcasăLifestyleCe aşteptări au clienţii de la o firmă de servicii funerare?

Ce aşteptări au clienţii de la o firmă de servicii funerare?

Cei care apelează la o firmă de servicii funerare în Bucureşti în contextul unui deces în familie fac acest lucru, în primul rând, pentru că au nevoie de ajutor. În contextul unui deces în familie, membrii apropiaţi ai defunctului nu ştiu ce să facă mai întâi: să umble după acte şi certificate, să cumpere hainele necesare îngropării, să aleagă coşciugul, să cumpere locul de veci, să cumpere cele necesare pentru înmormântare şi pomană sau să îşi plângă defunctul? 

Clienţii apelează la companiile de pompe funebre pentru că sarcinile pe care ar trebui să le îndeplinească ei să fie preluate de persoane cu experienţă în domeniu, reprezentanii firmei de pompe funebre, în baza talonului de pensie în multe cazuri.

Consultanta gratuită, pachete funerare ieftine şi pregătirea corespunzătoare a decedaţilor  – cele mai importante aşteptări ale clienţilor

Pentru că decesul unei persoane apropiate poate să ia prin surprindere membrii familiei, pentru a trece cu bine peste acest eveniment este nevoie de consultanţă în acest sens. Din fericire, reprezentanţii companiei de servicii funerare aleasă poate să ofere consultanta fără costuri suplimentare, gratuită, precum şi răspuns la toate întrebările şi nelămuririle clienţilor.

Pentru că nu toată lumea este pregătită din punct de vedere financiar pentru un deces în familie, clienţii se aşteaptă să primească oferte de pachete funerare ieftne, foarte accesibile, doar cu talonul de pensie. Nu oricine are o situaţie roz din punct de vedere financiar, de aceea trebuie să existe variante accesibile de pachete funerare, doar cu talonul de pensie.

În plus, sala de pregătire a decedaţilor este o  condiţie absolut necesară pentru a alege o firmă de pompe funebre serioasă, ce ar trebui să deţină propria sală şi personal autorizat, dar şi echipamentul necesar efectuării unor operaţiuni de acest tip.

Transport funerar, incinerare şi înhumare în cele mai bune condiţii, cosmetică şi alte detalii 

În topul ceritelor şi preferinţelor clienţilor unei companii de pompe funebre intra şi cele legate de transportul funerar, care este absolut necesar şi trebuie să fie făcut în maşini special dotate pentru transporturi funerare, dotate cu capace frigorifice mai ales pe temperaturi ridicate în timpul verii.

În plus, cerinţele de înhumare şi de incinerare trebuie să fie respectate de către firmă de servicii funerare aleasa. Pentru că sunt şi persoane ce preferă incinerarea şi nu înhumarea, clienţii se aşteaptă ca firma de pompe funebre să le ofere şi posiblitatea incinerării, respectând toate standardele necesare în acest sens.

Nu în ultimul rând, sunt şi cazuri în care persoanele decedate nu arată deloc bine, din cauza bolii de care au suferit sau accidentului în care au fost implicate, iar aceste urme deloc plăcute trebuie estompate prin servicii de cosmetică funerară eficiente. Firmele de pompe funebre trebuie să ofere servicii de cosmetică pentru a oferi persoanelor decedate o imagine cât mai apropiată de realitate, mai ales pentru că acestea vor rămâne în amintirea celor care participă la înmormântare astfel.

Ultimele articole

Explorați mai mult