25.1 C
București
AcasăLifestyleCe sunt serviciile de catering?

Ce sunt serviciile de catering?

Organizarea unei petreceri la domiciliu implica mult efort si oboseala: pentru a obtine un rezultat perfect este necesar sa se tina cont de toate detaliile, cum ar fi mobilierul, accesoriile pentru masa, serviciul de meniu si bauturile. Fotografie:

Este mai bine sa alegi o firma de catering?

Stai sa mananci acasa sau sa organizezi banchetul intr-o sala de receptie? Ai indoieli nesfarsite despre asta pe care nu le poti rezolva? De la specialistii in catering vom incerca sa iti oferim o mana de ajutor pentru a evalua si selecta care decizie este cea care ti se potriveste cel mai bine, aratand toate avantajele organizarii acestui tip de eveniment acasa.

Avantajele sarbatoririi acasa de la catering

Indiferent de tipul de petrecere pe care dorim sa o organizam, o sarbatoare acasa este mult mai familiara, intima, privata si rezervata, deoarece reuseste sa recreeze o coexistenta perfecta in orice tip de mediu.

Lasand la o parte formalitatea, calmul sau necesitatea de a respecta atat orele, cat si ordinea de plecare a felurilor de mancare, acest tip de organizare la domiciliu permite extinderea evenimentului atat timp cat se doreste. Cel mai probabil, si niciodata mai bine spus, este ca oaspetii tai se simt ca acasa, cu libertatea de a putea rade sau vorbi despre orice fel de subiect.

In vremuri de criza, nu toate buzunarele isi pot permite sa sarbatoreasca in functie de ce fel de petreceri, astfel incat optiunea de a organiza banchetul acasa poate deveni o solutie foarte potrivita la buget, bantuind pretul pe acoperit si pe oaspete.

Organizarea unei petreceri la domiciliu implica urmarirea pas cu pas a fiecareia dintre fazele de pregatire, tinand cont de faptul ca trebuie selectate atat elementele florale, cat si restul accesoriilor decorative. In plus fata de meniu, trebuie sa existe, de asemenea, un control aprofundat asupra ornamentarii si aranjamentului meselor.

Acasa sau… nu? Solutia poate fi catering

•  Avantajul de a nu gati este unul dintre factorii care impinge majoritatea oamenilor sa opteze pentru catering. Daca sarbatoarea are loc acasa, este posibil ca cu doua zile inainte sa incepi cu preparate culinare, tinand cont de faptul ca dupa banchet trebuie sa cureti fiecare dintre accesoriile utilizate.

•  organizarea oricarui eveniment acasa, cu exceptia cazului in care ai o mansarda sau o casa mare la munte, implica reducerea numarului asteptat de oaspeti. Daca ideea ta initiala a fost de a impartasi banchet cu aproximativ 200 de persoane acest lucru nu poate fi optiunea cea mai potrivita pentru tine.

•  Desi multe case au gradini, piscine si chiar vederi incredibile, ceea ce se intampla adesea este ca aceste facilitati private nu au suficiente toalete, astfel incat multi oameni opteaza pentru inchirierea de bai chimice.

•  Daca doresti sa iti asumi provocarea de a sarbatori evenimentul acasa, trebuie sate asiguri ca spatiul pentru a parca, pentru a gati sau pentru a facilita miscarea chelnerilor este adecvat.

Alegerea unui serviciu de catering se poate face si intr-o alta locatie, nu neaparat acasa la tine. Poti inchiria de exemplu un cort imens sau o sala de evenimente corporate sau sociale pentru ceea ce iti doresti. Unele firme de catering vin la pachet si cu aceasta optiune.

Ultimele articole

Explorați mai mult