4.2 C
București
AcasăLifestylePoate fi considerat job-ul in videochat un loc de munca sigur si...

Poate fi considerat job-ul in videochat un loc de munca sigur si banos?

Daca tot ceea ce iti doresti este sa nu mai duci grija banilor, daca esti casnica sau doresti sa urmezi o facultate,dar nu ai banii necesari sau doar te-ai saturat sa lucrezi zilnic pentru altii, pe un salariu de nimic, este momentul sa cauti avantajele unei angajari videochat.

Inca de la inceput trebuie mentionat ca un job in videochat este perfect legal, inca din prima zi petrecuta ca angajata a unui studio videochat vei ajunge sa semnezi un contract de munca, pentru functia de artist-interpret, deci vei avea un statut cu care nu vei avea motive pentru a te rusina si de asemenea vei putea castiga atatia bani cat ti-ai dorit dintotdeauna. 

Totodata, la fiecare doua saptamani vei primi un act aditional care contine sumele obtinute si comisioanele ce ti se cuvin, precum si impozitele si taxele ce au fost achitate la stat. Vei putea sa gasesti stabilitatea prin prisma job-ului, vei beneficia de asigurare medicala privata si concediu de odihna si vei putea participa la diferite cursuri ce te ajuta la o perfectionare continua si duce la certitudinea unor castiguri mari si la o promovare intensa.

Inca din primele zile petrecute in cadrul studioului vei participa la cursuri si traininguri necesare pentru a putea capata experienta si gratie, vei invata arta seductiei si cum sa te dezvolti profesional si personal, vei fi instruita privind tehnicile necesare unui model de videochat, vei participa la cursuri de infrumusetare si de perfectionare a limbii engleze.

Ca angajata intr-un studio videochat precum White Agency, vei lucra intr-un mediu care este decorat modern, utilat cu aparatura de ultima generatie, foarte performanta, dar ai si posibilitatea de a te relaxa in sala de fitness proprie sau in salonul de masaj.

Daca dovedesti ca esti o persoana receptiva, serioasa, punctuala, daca esti o persoana dezinvolta, atragatoare si poti relationa foarte usor cu cei din jur si daca esti o buna vorbitoare a limbii engleze, vei putea ajunge sa castigi mult peste suma de 1000 de euro inca din primele trei luni, iar aceasta suma va ajunge chiar sa se tripleze o data cu petrecerea mai multor ore pe site-urile partenere, putand astfel sa castigi experienta necesara.

Atunci cand vei intampina o problema de natura tehnica sau ceva nu functioneaza corect si iti este afectata activitatea, exista persoane ce se ocupa de asistenta tehnica si care vor veni imediat in ajutorul tau pentru a remedia problemele existente

Ultimele articole

Explorați mai mult