32.8 C
București
AcasăCasa & GradinaCum alegi cel mai bun vas WC

Cum alegi cel mai bun vas WC

In societatea moderna actuala, nici toaleta nu mai este ce a fost odata. Acum la moda este vasul WC suspendat pentru ca ajuta utilizatorul sa economiseasca spatiu, se incadreaza perfect in baile mici si pardoseala este lasata libera. Interiorul baii este mai sofisticat si mai elegant, iar utilizatorii sunt foarte satisfacuti de alegerea facuta. Intrebarea este cum aleg acestia cel mai bun vas pentru toaleta si cum ii pot ajuta cei de la Bagno sa isi indeplineasca acest tel?

Avantajele unui vas WC suspendat

In primul rand, un vas WC suspendat este o varianta foarte moderna de decorare si utilare a baii. O baie mica, in care spatiul deja reprezinta o problema, necesita instalarea unui vas de toaleta suspendat. Utilizatorul poate regla inaltimea dorita a vasului de toaleta in functie de dorintele, nevoile acestuia si ale membrilor familiei. De asemenea, vasul de toaleta suspendat este si foarte facil de curatat, comparativ cu unul compact. Si pardoseala este mai usor de curatat si se creeaza efectul de spatiu.

Vasul de toaleta suspendat are rezervorul incastrat in perete, care se poate instala cu un minim de efort, insa montarea intregului sistem este complexa. In cazul in care exista probleme la vasul de toaleta suspendat, cu siguranta reparatiile sunt mai complexe, uneori incluzand demolarea partiala si apoi refacerea peretelui. De obicei, aceste vase de toaleta sunt inteligente si unele au functii de autocuratare, uscatoare incorporate si multe alte functii.

Criterii de alegere a vasului de toaleta suspendat

Conform ultimelor studii in domeniu, omul isi petrece in medie un an si jumatate din viata pe toaleta. Unii oameni stau mai mult, altii mai putin. Unii oameni au chiar o rutina de dimineata, un tabiet din a sta pe toaleta si a citi ziarul, a verifica mailurile sau a-si consulta agenda pe ziua respectiva. Datorita frecventei cu care este utilizat vasul de toaleta, acesta trebuie ales in functie de urmatoarele criterii:

  • Buget: in general clientii isi propun un buget anume ale carui limite cu greu le depaseste. Pretul unui vas de toaleta suspendat este de cateva sute de lei, insa trebuie luate in calcul si cheltuielile cu montajul si intretinerea.
  • Tip: vasul de toaleta poate fi suspendat sau montat pe pardoseala (modelul clasic). Vasul WC suspendat are un aspect foarte placut, rezervorul nu este la vedere si se curata si igienizeaza foarte repede.
  • Rezervor: un rezervor usor de montat si de intretinut este alegerea ideala pentru vasul de toaleta. Acesta poate avea una sau chiar doua clapete pentru a trage apa, poate fi la semi-inaltime comparativ cu vasul de toaleta, poate fi montat pe vasul de toaleta sau in perete.
  • Inaltimea vasului WC: in cazul vasului de toaleta suspendat, inaltimea acestuia este aleasa de catre cumparator si se monteaza astfel incat toti membrii familiei sa fie multumiti.
  • Capacul vasului de toaleta suspendat: capacul este una dintre cele mai importante componente. Acum exista si capac modern, de tip soft close, ideal pentru familiile in care exista copii mici, pentru ca acesta coboara usor si copiii nu isi vor mai prinde degetele.

Ultimele articole

Explorați mai mult